Γιώργος Θεοφάνους – Στέλλα Καλλή | Έρχεται συνεργασία!

Τι ετοιμάζουν οι δύο καλλιτέχνες;

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τις προηγούμενες ημέρες τους διαδικτυακούς φίλους της Στέλλας Καλλή. Η γνωστή τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ανακοίνωσε μέσω μιας φωτογραφίας τη συνεργασία της με το γνωστό μουσικοσυνθέτη, Γιώργο Θεοφάνους. Όπως καταλάβαμε, οι δύο καλλιτέχνες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά δισκογραφικά. Η Στέλλα, όπως όλα δείχνουν, θα ερμηνεύσει στη νέα δισκογραφική της δουλεία –που μάλιστα θα είναι η πρώτη ολοκληρωμένη της δουλεία- τραγούδια του γνωστού συνθέτη.

Συγκεκριμένα, έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανάρτησε: «Πόσο δύσκολη η επιλογή τραγουδιών όταν όλα είναι τόσο ωραία… Μετράμε αντίστροφα»

stella kalli - giorgos theofanous

Φαίνεται πως η συγκεκριμένη περίοδος είναι άκρως δημιουργική και για τους δύο, καθώς πέραν των δισκογραφικών τους σχεδίων, ετοιμάζονται και για τις νυχτερινές τους εμφανίσεις. Από τη μία, ο Γιώργος Θεοφάνους θα βρίσκεται στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Vox και από την άλλη, η Στέλλα Καλλή θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο Club 22.