Γιώργος Τσαλίκης | Έρχεται νέο διπλό video clip + photo

Ο μοναδικός Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει στον δρόμο των επιτυχιών και ετοιμάζεται εντατικά για την κυκλοφορία του νέου του video clip. Η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει σε λίγες ημέρες και φυσικά πρόκειται για μια δουλειά που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Τσαλίκης θα εντυπωσιάσει μέσα από την δουλειά του. Αυτήν την περίοδο ο Γιώργος Τσαλίκης κυκλοφόρησε δύο ολοκαίνουρια τραγούδια με τον τίτλο «Το ραβασάκι» και «Θα με τρελάνεις». Το βίντεο κλιπ που αναμένεται θα αποτελεί ένα διπλό βίντεο κλιπ των δυο αυτών τραγουδιών. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικούς. χώρους στο κέντρο της Αθήνας και συμμετείχαν σε αυτά πλήθος κόσμου από διάφορες περιοχές της χώρας Την σκηνοθεσία του video clip πραγματοποίησε ο Μανώλης Τζιράκης και το αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει.

Ταυτόχρονα με τις νέες του δισκογραφικές δουλειές που κυκλοφορεί ο Γιώργος Τσαλίκης συνεχίζει τις πολύ εντυπωσιακές του εμφανίσεις στο Central live clubbing. Εκεί παρέα με τον Πάνο Καλίδη, με τον οποίο συνεργάζεται για πρώτη φορά φέτος, διασκεδάζουν τον κόσμο καιέχουν καταφέρει με το πρόγρμμα τους και το κέφι το οποίο βγάζουν στην πίστα του Central live clubbing μέσα σε μόλις μερικές εβδομάδες από την έναρξη των εμφανίσεων του να γίνουν ένα από τα πιο αγαπητά σχήματα της νυχτερινής Αθήνας.

tsalikis-video-clip-1
tsalikis-video-clip-2
tsalikis-video-clip-3