Γιώργος Τσαλίκης και Otherview Στα Καλά Καθούμενα

Η παρέα της εκπομπής «Στα Καλά Καθούμενα» υποδέχτηκε σε εορταστικό περιβάλλον το Γιώργο Τσαλίκη και τους Otherview στην προτελευταία παρουσία τους για το 2014.

Η Κατερίνα Καραβάτου, ο Κρατερός Κατσούλης, η Όλγα Λαφαζάνη κι ο Δημήτρης Μακαλιάς συμμετείχαν με τραγούδι, χορό και πολύ κέφι σε ένα πολύ διασκεδαστικό show, όπως εξάλλου εγγυάται η παρουσία του Γιώργου Τσαλίκη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής βρίσκεται στην καλύτερη, πιο δημιουργική και πιο ώριμη περίοδο της καριέρας του και αυτό το διαπιστώνουν φέτος το χειμώνα οι θαμώνες του Central Live Clubbing. Εκεί οι Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης δίνουν τα ρέστα τους επί σκηνής και η διάθεση ανεβαίνει σε δυσθεώρητα ύψη, ένα παραπάνω αυτή την περίοδο των γιορτών.

Οι Otherview είναι μια πολύ όμορφη και μελωδική παρουσία τον τελευταίο καιρό στα μουσικά πράγματα. Πρόκειται για μια διαφορετική ποπ νεανική προσθήκη σε ένα περιβάλλον κυρίως λαϊκό, όπως είναι το πρόγραμμα στο VOX. Εκεί φέτος το χειμώνα εμφανίζονται οι Γιώργος Γιαννιάς, Χρήστος Μενιδιάτης και Στέλλα Καλλή με μεγάλη επιτυχία και τον κόσμο να φεύγει αλλά και να επιστρέφει στο νυχτερινό κέντρο ενθουσιασμένος.