Γκάζι Live

Γκαζι Live, Πλιατσικας Στοκας

Γκάζι live Πλιάτσικας Στόκας , ένα δίδυμο που μας θυμίζει μεγάλες μέρες του παρελθόντος έρχεται για να μας τραγουδήσει πολλές αξέχαστες επιτυχίες.

Πλιάτσικας – Στόκας

Πλιάτσικας Στόκας συναντιούνται ξανά στην σκηνή του Γκάζι live για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων , που ξεκινάνε από 22 Φεβρουαρίου. Η ανακοίνωση των εμφανίσεων προκάλεσε τριγμό στους θαυμαστές του ελληνικού ροκ ενώ οι νοσταλγοί της δεκαετίας του χίλια εννιακόσια ενενήντα και των μεγάλων επιτυχιών του δημοφιλέστερου και εμπορικότερου ελληνικού ροκ συγκροτήματος , μιλάμε φυσικά για τους Πυξ-Λαξ, θα έχουν την τύχη να ακούσουν όλα εκείνα τα τραγούδια που λάτρεψαν και λατρεύουν στην σκηνή του Γκάζι live από τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Μπάμπη Στόκα, δύο από τις φωνές του μεγάλου ροκ συγκροτήματος.

Το Γκάζι live είναι ένας ολοκαίνουριος χώρος και μια νέα μουσική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας, επί της Ιεράς Οδού 11,  και ανοίγει πρώτη φορά τις πύλες του για να υποδεχτεί ένα υπέροχο δίδυμο , Πλιάτσικα Στοκα.  Το Gazi live είναι από τα μεγαλύτερα σε μέγεθος νυχτερινά μαγαζιά  της Αθήνας αφού έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει πάνω από 2500 χιλιάδες άτομα σε  καθίσματα αλλά και όρθια. Η χωρητικότητα του μαγαζιού όμως φαντάζει μικρή μπροστά στην δίψα των θαυμαστών του διδύμου Πλιάτσικα Στόκα , που έχουν κάνει ανάρπαστες τις κρατήσεις για τις εμφανίσεις στο Γκάζι live.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένας από τους κορυφαίους ροκ τραγουδιστές της Ελλάδος. Ήταν ένας από τους βασικούς τραγουδιστές του συγκροτήματος των Πυξ Λαξ και μετά την διάσπαση τους  ακολούθησε την δική του πορεία σε μια σόλο καριέρα. Μια καριέρα που μέσα σε μια δεκαετία κατάφερε να πραγματοποιήσει μια αξιοζήλευτη πορεία και πάρα πολλές συνεργασίες πολύ επιτυχημένες με ξένους καλλιτέχνες , συνεργασίες που περιλαμβάνουν ονόματα όπως Rem ,Sting, EricBurdon , αλλά και μεγάλα ονόματα από τον ελλαδικό χώρο όπως η Χάρις Αλεξίου, ο αξιομνημόνευτος Δημήτρης Μητροπάνος, ο Βασίλης Καρράς και ο Βασίλης Καζούλης πραγματοποιώντας και πολλές συναυλίες με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε διάφορα μέρη της Ελλάδα. Ο Φίλιππος Πλιάτσικας στο Γκάζι liveθα ερμηνεύσει τραγούδια από το παρελθόν του με τους Πυξ Λαξ αλλά και επιτυχίες από τις προσωπικές του δισκογραφικές δουλειές, όπως τις “χρυσές” δουλειές του “Όμνια” ,”Ποιός έχει λόγο στην αγάπη” και “Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα”. Το δίδυμο Πλιάτσικας Στόκας έχει άλλη μια επιτυχημένη συνεργασία τον 2011 όταν και πραγματοποίησαν περιοδείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο Μπάμπης Στόκας είναι και αυτός ένας από τους τραγουδιστές που έκανα εκπληκτική πορεία μέσα από το δημοφιλές συγκρότημα Πυξ Λαξ. Και ο Μπάμπης Στόκας μετά από την διάλυση του συγκροτήματος ξεκίνησε την προσωπική του πορεία. Πραγματοποίησε πολύ επιτυχημένες δισκογραφικές δουλειές και πάρα πολλές συνεργασίες με πολλά ονόματα  με κορυφαία συνεργασία και πολύ επιτυχημένη να είναι αυτή με τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη στην Ακτή Πειραιώς, σε μια αξιοζήλευτη μουσικοθεατρική παράσταση που κέρδισε την αγάπη και το χειροκρότημα του κοινού. Ο Μπάμπης Στόκας στο Γκάζι liveθα ερμηνεύσει πολλά κομμάτια που έχει τραγουδήσει με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στους Πυξ Λαξ αλλά και τραγούδια από την μετέπειτα πορεία του προσφέροντας σε κάθε του εμφανίσει πολλές συγκινήσεις.

Στο Gazi live θα μπορείτε να απολαύσετε το δίδυμο Πλιάτσικα Στόκα  σε συνδυασμό με το ποτό σας. Φυσικά μπορείτε να βρείτε στο Γκάζι liveτιμές μοναδικές και πολλοί συμφέρουσες , έχοντας την επιλογή τραπεζιού η της απλής εισόδου σε συνδυασμό με το ποτό σας ενώ υπάρχει και η επιλογή της εισόδου που δεν περιλαμβάνει όμως ποτό με τις τιμές να κυμαίνονται ανάλογα με την επιλογή σας.

Φίλιππος Πλιάτσικας Μπάμπης Στόκας για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στο ολοκαίνουριο χώρο του Γκάζι live, με τους δυο ροκ τραγουδιστές να έρχονται για να μας φέρουν στο  μυαλό βραδιές από τα περασμένα  και ιστορικές ροκ επιτυχίες της ελληνικής μουσικής σκηνής και πολλές άλλες εκπλήξεις στο πρόγραμμά τους.

Διεύθυνση: Ιερά Οδός 11

Ημέρες Λειτουργίας: Σάββατο

Φοιτητική Τιμή:  120€ / 6 άτομα

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!