Καινούριο τραγούδι από τον Πάνο Κιάμο: Πάνω στο Τζάμι

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το καινούριο τραγούδι του Πάνου Κιάμου με τίτλο: Πάνω στο Τζάμι. Το κομμάτι φέρει την υπογραφή του Stan και της εταιρίας iCon Music. 

Ο Πάνος Κιάμος επανέρχεται στο στούντιο μετά τον πολύ επιτυχημένο δίσκο του ”Δε Θέλω Επαφή” και τη συμμετοχή του στο τραγούδι ”Δυο Μάτια Μπλε” με τους Going Through. Πρόκειται βέβαια για μια δυναμική και κεφάτη επιστροφή. Ο ίδιος ο Stan έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook: Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ένα καινούριο κομμάτι, σε στίχους και μουσική δικούς μου και της iCON Music. ”Πάνω στο Τζάμι” από τον Πάνο Κίαμο…Έρχεται…

Οι δύο καλλιτέχνες να θυμίσουμε ότι φέτος εμφανίζονται μαζί στη σκηνή του Club 22, ενώ τους συντροφεύει η εκρηκτική Ελένη Χατζίδου. Πρόκειται για ένα σχήμα νεανικό, γεμάτο ενέργεια και κέφι, που έχει απογειώσει τις νύχτες της πρωτεύουσας. Πάνος Κιάμος και Stan δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα μοναδικής πωτοτυπίας και δημιουργικότητας, σε ένα χώρο γεμάτο με δάφνες επιτυχιών τα τελευταία χρόνια.