Κέντρο Αθηνών: Πρεμιέρα 24 Οκτωβρίου για το Νίκο Βέρτη!

Κέντρο Αθηνών: Πρεμιέρα 24 Οκτωβρίου για το Νίκο Βέρτη!
5 2 ψήφοι

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου όπως ανακοινώθηκε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών για το Νίκο Βέρτη και την Ελένη Φουρέιρα.

kentro_athinon_vertis

Ο Νίκος Βέρτης πρόσφατα ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και πλέον κατηφορίζει στην πρωτεύουσα και στα μπουζούκια της Αθήνας όπου μαζί με την Ελένη Φουρέιρα θα μας υποδεχτούν στην πίστα του Κέντρο Αθηνών με σκοπό να παρουσιάσουν ένα μουσικό λαικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει κάθε χρόνο τόσο ο Νίκος Βέρτης όσο και το Κέντρο Αθηνων με τα σχήματα κατά καιρούς φιλοξενεί.

Νίκος Βέρτης και Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών!

Νίκος Βέρτης και Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών!

Ο Νίκος Βέρτης στο Κέντρο Αθηνών επιστρέφει μετά από τρία χρόνια εμφανίσεων στο Fantasia Live στην παραλιακή και συνεργάζεται ξανά έπειτα από χρόνια και πάλι με την Ελένη Φουρέιρα.

Το Κέντρο Αθηνών θα ανοίξει την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου σε μια πρεμιέρα που όλοι περιμένουμε και την πρώτη εβδομάδα θα λειτουργήσει τριήμερο , Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή ενώ από τη δεύτερη εβδομάδα και για όλη τη χειμερινή σεζόν οι εμφανίσεις στο Κέντρο Αθηνών θα είναι κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Τηλέφωνο Κρατήσεων για το Νίκο Βέρτη στο Κέντρο Αθηνών: 211 800 1300 & 698 67 08 008 What’s Up!

Νίκος Βέρτης – Θέλω να με νιώσεις