Λίγες μόλις ημέρες έμειναν για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του στο Κέντρο Αθηνών με τον αγαπημένο μας Στέλιο Ρόκκο και την εξίσου αγαπημένη λαϊκη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου που ενώνουν τις δυνάμεις τους και στις 25 Οκτωβρίου ξεκινάνε δυναμικά τις εμφανίσεις τους.
Συστάσεις δεν χρειάζονται αφου μιλάμε για δυο απο τα πιο ηχηρά ονόματα της ελληνικής μουσικής που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου καθώς ειναι δυο διαχρονικές αξίες στην μουσική, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και πολυ επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλους καλλιτεχνες σε μεγάλες πιστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενω μαζί στο σχήμα θα συμμετέχει ο Κώστας Μαρτάκης που θα ξεσηκώνει το κοινο σε ποπ ρυθμους και η ανερχόμενη Θωμαης Απέργη που θα μαγεψει με την παρουσια και τις ερμηνείες της.
Ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφει στο Κέντρο Αθηνών ξανά μετά απο δυο χρόνια απουσίας πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε αλλά μαγαζια ενώ έρχεται απο διακοπή μερικών μηνών απο τις εμφανίσεις έχοντας γεμίσει μπαταρίες γεμάτος ορεξη για να δώσει το δικο του χρώμα στις νύχτες μας.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά απο τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη επιστρεφει στην Αθήνα και για πρώτη φορα στην καριέρα της θα βρεθεί στην σκηνη του Κεντρου Αθηνών.
Κεντρό Αθηνών και Ρόκκος – Θεοδωρίδου σε ένα σχήμα που δένουν αρμονικά ολα τα είδη του καλού ελληνικου τραγουδιού και ένα πρόγραμμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις τον φετινό χειμώνα.