Πάνος Κιάμος – Ελένη Χατζίδου – Stan στο Club 22!

Club 22, Κιάμος - Χατζίδου - Stan

Πάνος Κιάμος , Ελένη Χατζίδου και Σταν. Αυτό θα είναι όπως όλα δείχνουν το φετινό σχήμα για τη σεζόν 2014 -2015 στο Club 22. Χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη επιβεβαίωση από το Club 22 αλλά σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν το νέο σχήμα να είναι Κιάμος Χατζίδου Σταν. Με τον Πάνο Κιάμο ηγέτη του σχήματος όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνο στον γνώριμο γι αυτόν χώρο του Club 22 επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Για το χειμώνα που έρχεται λοιπόν, Ο Πάνος Κιάμος θα εμφανίζεται στο Club 22 παρέα με μια ανερχόμενη λαϊκή τραγουδίστρια που μας συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ξεκίνημα της καριέρας της και αυτός δεν είναι άλλος παρά με την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το πρώτο της single “Χειρότερη” , φυσικά αναφερόμαστε στην Ελένη Χατζίδου. Ενώ πλάι σε Κιάμο Χατζίδου θα βρίσκεται ο ποπ καλλιτέχνης με τεράστιο φανατικό κοινό ιδιαίτερα στην μικρότερες ηλικίες ο Stan. Αναμένουμε επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα γίνει η μεγάλη πρεμιέρα στο Club 22 σε ένα πρόγραμμα όπως κάθε χρόνο με υψηλά στάνταρ διασκέδασης.

Το Club 22 αποτελεί ένα ιστορικό χώρο στο κομμάτι της διασκέδασης για την πρωτεύουσα καθώς πριν ο χώρος αυτός διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να αποτελεί πίστα ή αλλιώς μπουζούκια – όπως το θέλετε – ήταν ένας χώρος που φιλοξενούσε δημοφιλή clubs ενώ μετέπειτα λειτούργησε και σαν χώρος συναυλιών πριν από το 2012 που με μια πολύ μεγάλη ανακαίνιση ο χώρος διαμορφώθηκε ανάλογα και φιλοξενεί από την πρώτη του σεζόν κάθε χειμώνα τον Πάνο Κιάμο. Έτσι λοιπόν και φέτος το χειμώνα του 2014 Κιαμος Club 22 είναι πιστοί στο ραντεβού της διασκέδασης.

Πάνος Κιάμος , τι να πρωτοπορεί κάποιος γι’ αυτόν τον καλλιτέχνη, έναν από τους πιο εμπορικούς τραγουδιστές της εποχής μας που καταφέρνει εδώ και πολλά χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού λαικού τραγουδιού με εμφανίσεις κάθε χρόνο εκτός από τις Πίστες της ΑΘήνας και τα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης με αλλά και περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ώστε να έρχεται ο Πάνος Κιάμος κοντά στο κοινό της επαρχίας που τον αγαπά και τον στηρίζει. Κάθε του δισκογραφική δουλειά είναι συνώνημη της επιτυχίας το μυστικό της οποίας ο Πάνος Κιάμος γνωρίζει όπως φαίνεται πάρα πολύ καλά.

Ελενη Χατζιδου Club 22

Η Ελένη Χατζίδου αποτελεί μια πανέμορφη λαϊκή τραγουδίστρια, κατατάσσεται στο νέο αίμα του Ελληνικού τραγουδιού και στα λίγα χρόνια καριέρας που έχει μέχρι τώρα έχει καταφέρει να εμπλουτίσει το βιογραφικό της με συνεργασίες με πολλούς πό τους καλύτερους τραγουδιστές, κάποιοι από αυτούς είναι ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Πάολα , ο Νίκος Βέρτης και ο Βασίλης Καρράς ενώ έχει εμφανιστεί σε κάποια από τα πιό γνωστά νυχτερινά κέντρα της Αθήνας όπως το Frangelico και το Ποσειδώνιο. Την Ελένη Χατζίδου τη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από το “Fame Story” όπου μας συστήθηκε για πρώτη φορά ενώ για τα καλά τη μάθαμε με τη μεγάλη της επιτυχία “Χειρότερη”. Πέρυσι συνεργάστηκε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ποσειδώνιο ενώ τη φετινή σεζόν ήταν πλάι στο Χρήστο Χολίδη και το Χρήστο Μενιδιάτη στο Frangelico. Αυτό το χειμώνα Ελένη Χατζίδου και Πάνος Κιάμος θα δώσουν τον καλύτερο τους αυτό στην πίστα του Club 22 εγκαινιάζοντας μια συνεργασία που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσει την κορυφή.

Σταν Club 22

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του σχήματος θα μπορείτε να βρείτε μέσω του pamebouzoukia.gr το Τηλέφωνο Κρατήσεων για Κιάμο – Χατζίδου στο Club 22 καθώς και τις διαθέσιμες τιμές σε κανονική κράτηση και φοιτητική προσφορά.

Ένας μοναδικός χειμώνας 2014 – 2015 αναμένεται στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο , την Ελένη Χατζίδου και τον Stan!