Κωνσταντίνος Αργυρός: Διασκέδασε στο VOX με το Χρήστο Μενιδιάτη.

Το βράδυ της Πέμπτης στο VOX βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο πολύ καλός του φίλος και κουμπάρος του Χρήστος Μενιδιάτης.

Την Πέμπτη το κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός , το Ποσειδώνιο, δεν λειτουργεί οπότε ο τραγουδιστής βρήκε την ευκαιρία να βγεί και να ξεσκάσει από το πολύ πιεσμένο πρόγραμμα που έχει τον τελευταίο καιρό, διασκεδάζοντας στο VOX όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Γιαννιάς , ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Στέλλα Καλλή όπου δεν έχασε την ευκαιρία να βγεί στην πίστα και να τραγουδήσει τις τελευταίες του επιτυχίες “Δεύτερη φορά” και “Πάρε με αγκαλιά

Το ίδιο βράδυ στο μαγαζί βρισκόταν σε διπλανό τραπέζι ο Stan ο οποίος επισκέφθηκε και την Στέλλα Καλλή στο καμαρίνι της.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης , η Στέλλα Καλλή και ο Γιώργος Γιαννιάς έχουν δημιουργήσει ένα άκρως διασκεδαστικό – νεανικό σχήμα στο VOX όπου κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο δημιουργείται το αδιαχώρητο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο από Live εμφάνιση των δύο τραγουδιστών όταν ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε επισκεφθεί τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Ποσειδώνιο!