Ο Κώστας Μαρτάκης τραγούδησε Στα Καλά Καθούμενα

Ο Κώστας Μαρτάκης έδωσε το παρόν στην εκπομπή του Epsilon Tv ”Στα καλά καθούμενα”, μετά από την πρόσκληση των ανθρώπων της. Όπως εκείνος ξέρει να κάνει πολύ καλά, προκάλεσε ένα μικρό πανικό στα πλατό της εκπομπής και ξεσήκωσε τους τηλεθεατές. Ο εκρηκτικός τραγουδιστής ένιωσε άνετα στον αέρα , εξάλλου ανήκει και ο ίδιος στην επαγγελματική οικογένεια του καναλιού.

Θυμίζουμε ότι παρουσιάζει με μεγάλη επιτυχία το Super Buzz, οπότε εύκολα ανέλαβε τα ηνία και σαν φιλοξενούμενος και ανέβασε το θερμόμετρο για κοινό και τηλεθεατές. Χάρισε όμορφες στιγμές ο ταλαντούχος ερμηνευτής, οι παρευρισκόμενοι τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί του και γενικά το κλίμα ήταν πολύ όμορφο και χαλαρωτικό. Ακούστηκαν οι επιτυχίες του ”Ούτε ήξερες”, ”Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ” και άλλες.

Ο Κώστας Μαρτάκης εμφανίζεται στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio. Συντροφεύει αρμονικά τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή στην μεγάλη του επάνοδο στις πίστες και μάλιστα σε ένα από τα ιστορικότερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Το δυναμικό δίδυμο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και πρωταγωνιστεί φέτος στα μουσικά πράγματα. Πλούταρχος Μαρτάκης Posidonio είναι σίγουρα ένα εγγυημένο τρίπτυχο επιτυχίας και καλοπέρασης.