Κώστας Μαρτάκης – νέο video clip για το ”Ούτε ήξερες”

Ο Κώστας Μαρτάκης παρουσιάζει στο κοινό το νέο του video clip που συνοδεύει πλέον την επιτυχία του ”Ούτε ήξερες”, ένα video που έχει γυριστεί αποκλειστικά με τη μέθοδο Snorricam. Ο Γιάννης Παπαδάκος είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία, για πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει γράψει τη μουσική του τραγουδιού και ο Ηλίας Φιλίπου τους στίχους. Το ιδιαίτερο αυτό χορευτικό κομμάτι ήδη ακούγεται πάρα πολύ και έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό. Το ”Ούτε ήξερες” είναι το πρώτο μας άκουσμα από τον νέο δίσκο που αναμένεται σύντομα να κυκλοφορήσει, με τις υπογραφές κορυφαίων στιχουργών.

Ο Κώστας Μαρτάκης βρίσκεται αυτή την περίοδο σε μεγάλο δημιουργικό οίστρο, καθώς εκτός από τα πολύ σταθερά δισκογραφικά βήματα, εμφανίζεται και στην τηλεόραση και το Epsilon, όπου παρουσιάζει με ξεχωριστή επιτυχία το παιχνίδι Super Buzz. Φυσικά ο δημοφιλής νεαρός τραγουδιστής εμφανίζεται φέτος και στη σκηνή του Posidonio Music Hall στο πλευρό του σπουδαίου Γιάννη Πλούταρχου. Οι δύο λαϊκοί καλλιτέχνες συνεργάζονται άψογα στην επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στις πίστες, μάλιστα στον αγαπημένο του χώρο, το μαγαζί που βοήθησε τα μέγιστα και σημάδεψε την καριέρα του. Το πρόγραμμα και αυτή τη σεζόν στο Posidonio είναι μαγευτικό και το Αθηναϊκό μουσικόφιλο κοινό το έχει τιμήσει ιδιαίτερα.

Δείτε ΕΔΩ το ολοκαίνουργιο video clip.