Τις Κυριακές στο Central Live με Τσαλίκη – Καλίδη!

Κάθε Κυριακή ένα ξεχωριστό γλέντι στήνεται μέχρι πρωίας στο Central live Clubbing. Οι Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης παρουσιάζουν ένα ολονύχτιο μουσικό και χορευτικό υπερθέαμα.

Τις Κυριακές πολλοί επώνυμοι, καλλιτέχνες και μη, επιλέγουν το Central live Clubbing για τη διασκέδασή τους και δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στις συγκεκριμένες  βραδιές. Την περασμένη Κυριακή οι ιδιαίτερες παρουσίες στην παρέα των δύο δημοφιλών τραγουδιστών ήταν ο συνθέτης και μουσικός Αντώνης Γούναρης και η Μαριλένα Παναγιοτωπούλου που γιόρτασε με φίλους την ονομαστική γιορτή της. Επίσης, η εκρηκτική Βασιλική Νταντά, που εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή στο Romeo live.

Όμως, την παράσταση έκλεψε, όπως το συνηθίζει χρόνια τώρα, η λαίδη του ελληνικού πενταγράμμου, Άντζελα Δημητρίου. Ανέβηκε στην πίστα και μαζί με το Γιώργο Τσαλίκη και τον Πάνο Καλίδη, για πάνω από μία ώρα, ξεσήκωσε με τη μαγική φωνή της το κοινό.

Τσαλίκης Καλίδης Central live, είναι το κυριακάτικο και οχι μόνο τρίπτυχο της φετινής νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα.

central_live_kyriakes kalidis_antela_central ntanta_tsalikis_central tsalikis_kalidis_gounaris_central