Ο Γιώργος Μαζωνάκης στο Ακρωτήρι Club την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου!

Γιώργος Μαζωνάκης Ακρωτήρι Club

Ο Γιώργος Μαζωνάκης την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου σε μια μοναδική Live εμφάνιση στο Ακρωτήρι Club στην παραλία του Αγίου Κοσμά. Τα Live με τους μεγαλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες συνεχίζονται κάθε Πέμπτη στο Ακρωτήρι που αυτή την εβδομάδα φιλοξενεί τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη έτοιμο να μας τραγουδήσει κάτω από “Δύσκολα Φεγγάρια” γιατί “Έχει αντέξει και χειρότερα” και φυσικά δεν μπορεί παρά να καλοσωρίσει τους θαυμαστές του με το  “Καλώς σας βρήκα φίλοι” που τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της καρριέρας του και πόσο μάλλον όταν αυτό συνοδεύεται και με διάρκεια, τα τελευταία χρόνια στις πίστες που εμφανίζεται δεν πέφτει καρφίτσα. Μην ξεχνάμε τις εμφανίσεις του σεζόν που μας πέρασε με την Καίτη Γαρμπή στο Φωταέριο που η επιτυχία ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Όπως και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Πάνο Κιάμο έτσι και αυτή τη φορά το Ακρωτήρι αναμένεται να κατακλειστεί από κόσμο για να ακούσει το Γιώργο Μαζωνάκη, καλό θα ήταν ο κόσμος που ενδιαφέρεται για κράτηση να την πραγματοποιήσει έγκαιρα στα τηλέφωνα 211 800 1300 & 698 67 08 008 What’s Up για αποφυγή ταλαιπωρίας. Η τιμή της φιάλης όπως έχει ανακοινωθεί θα είναι στα 140€ / 6 άτομα ενώ η είσοδος με ποτό στο μπαρ 15€.

 

Γιώργος Μαζωνάκης @ Ακρωτήρι Club