Γιώργος Μαζωνάκης και Κατερίνα Στανίση στο Thalassa!

Thalassa Mazonakis Stanisi 2013

Γιώργος Μαζωνάκης & Κατερίνα Στανίση στο «Thalassa People’s Stage» Για 10 μοναδικές εμφανίσεις στο «ThalassaPeople’sStage» έδωσαν  τα χέρια ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Στανίση, και έτσι από 23 Αυγούστου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα τους απολαμβάνουμε επί σκηνής!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο μετρ του είδους του με μεγάλες λαικές επιτυχίες αλλά και πιο ιδιαίτερα ποπ ακούσματα επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα μετά από μια σειρά soldoutεπετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια του στο τραγούδι! Ο τελευταίος χρόνος τον βρήκε με αμέτρητα airplayhitsμέσα από το albumτου «Λείπει πάλι ο Θεός»  με τα «Εγώ αγαπάω αναρχικά», και «Πατάς Τα Όρια» να αποτελούν 2 από τις μεγαλύτερες λαικές επιτυχίες του χειμώνα που μας πέρασε, ενώ το πιο πρόσφατο singleτου «Καλώς Σας Βρήκα» βρίσκεται καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού στις πρώτες θέσεις του OfficialAirplayChart! Ο Γιώργος Μαζωνάκης αναμένεται να ξεσηκώσει τους θαμώνες του ThalassaPeople’sStageγια μια ακόμα φορά, μέσα από τα διαχρονικά του τραγούδια αλλά και με τις ιδιαίτερες στυλιστικές του εμφανίσεις!

Η Κατερίνα Στανίση, μια από τις πιο μεγάλες λαικές φωνές, η τραγουδίστρια του «Μυστικέ μου έρωτα» και του «Συγγνώμη κύριε, ποιος είστε;» επιστρέφει στη νυχτερινή Αθήνα ανανεωμένη και έτοιμη να συνεχίσει αυτή τη μοναδική συνεργασία, που ξεκίνησε πριν το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη! Ένα από τα πλέον συζητημένα ονόματα της χρονιάς που μας πέρασε, που παρέα με τον ανατρεπτικό Γιώργο Μαζωνάκη πρόκειται να ξεσηκώσουν το κοινό, όπως κάνουν σε κάθε εμφάνιση τους. Η πρώτη τους επαφή έγινε με τη διασκευή του «Σ’έχω κάνει Θεό» από το Γιώργο Μαζωνάκη, ωστόσο αναμένεται να συναντήσουμε επί σκηνής πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Το «ThalassaPeople’sStage» υποδέχεται για 10 μοναδικές εμφανίσεις το Γιώργο Μαζωνάκη και τη Κατερίνα Στανίση κάθε Παρασκευή και Σάββατο και αναμένεται να ανεβάσει το κέφι στην παραλιακή με μία από τις πιο specialσυνεργασίες της νέας σεζόν!

Διεύθυνση: Λεωφ. Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα

– Τιμές –

Παρασκευή
> Απλή Φιάλη 160€ στα 4 άτομα
> Φοιτητική τιμή 120€ στα 6 άτομα

Σάββατο
> Απλή Φιάλη 160€ στα 4 άτομα
> Φοιτητική τιμή 140€ στα 6 άτομα

*περιορισμένες θέσεις για φοιτητές

Τηλέφωνο Κρατήσεων : 211.800.1300 & 698.67.08.008 What’s Up!

Κράτηση