Μαζωνάκης – Κουρκούλης στο Φωταέριο

Το πιο πολλά υποσχόμενο μουσικό σχήμα της σεζόν είναι εδώ! Σε έναν ολοκαίνουριο χώρο στο Γκάζι που ονομάζεται «Φωταέριο», ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Κουρκούλης, μας περιμένουν για να περάσουμε αξέχαστα. Όλα είναι πανέτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα Μαζωνακη Κουρκουλη την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου!

 Τι να πει κανείς για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Οι χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι του και το τεράστιο κοινό που τον ακολουθεί πιστά εδώ και τόσα χρόνια τα λένε όλα. Ξέρει πολύ καλά πώς να «παντρεύει» το γνήσιο λαϊκό στοιχείο με το μοντέρνο και αυτό είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει. Έχει ερμηνεύσει απίστευτα κομμάτια που έχουν αφήσει εποχή. Οι τελευταίες επιτυχίες του «Λείπει πάλι ο Θεός» και «Εγώ αγαπάω αναρχικά» έχουν γίνει πολύ μεγάλα σουξέ, ενώ περιμένουμε με αγωνία την νέα του δισκογραφική δουλειά. Στο Φωταέριο ο Γιώργος Μαζωνάκης θα μας ταξιδέψει με τις τελευταίες επιτυχίες του αλλά και παλαιότερες.

Το κέφι έρχεται να απογειώσει ο Νίκος Κουρκούλης. Μία από τις καλύτερες λαϊκές και φωνές και μια προσωπικότητα εκρηκτική που μας ξεσηκώνει. Με τον Νίκο  Κουρκούλη η διασκέδαση στο Φωταέριο είναι εγγυημένη. Με τις μεγάλες του επιτυχίες το κέφι θα φτάσει στο κόκκινο το γλέντι θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο Νίκος είναι πολύ άμεσος με το κοινό και έχει τεράστια εμπειρία στη νυχτερινή διασκέδαση. Σε κάθε εμφάνισή του επικρατεί το αδιαχώρητο και υπόσχεται ότι στο Φωταέριο θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Δύο από τους πιο αγαπητούς λαϊκούς καλλιτέχνες της νέας γενιάς ενώνουν τις δυνάμεις τους στην πίστα ενός νέου νυχτερινού κέντρου στην καρδιά της Αθήνας. Ένα πολλά υποσχόμενο πρόγραμμα με τους καλύτερους συντελεστές ξεκινάει στο Φωταέριο και είναι βέβαιο ότι θα μας μαγέψει. Η γνήσια λαϊκή διασκέδαση παίρνει μια πιο σύγχρονη μορφή χάρη στην σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου και θα έχουμε την χαρά να απολαύσουμε ένα πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.

Ένας νέος προορισμός στην νυχτερινή μας διασκέδαση είναι αυτή τη σεζόν το νυχτερινό κέντρο Fotaerio. Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Κουρκούλης θα είναι εκεί για να μας ξεσηκώσουν!

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, Γκάζι

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

– Κανονική Τιμή –
Απλή Φιάλη: 160€ / 4 άτομα

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

Online Κράτηση

Φωτογραφίες

{gallery}bouzoukia/fotaerio{/gallery}