2NAIT Club

Μαζωνάκης Τάμτα 2012 Ναιτ Κρατήσεις Μπουζούκια

2NAIT Club
4.7 20 ψήφοι

2NAIT Club Η πρεμιέρα ενός μεγάλου και ανατρεπτικού show πλησιάζει ! Από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο μπορούμε να απολαμβάνουμε τις live εμφανίσεις του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη σε έναν ολοκαίνουριο 2NAIT Clubμουσικό χώρο , το όνομα του οποίου ταιριάζει απόλυτα με τον τρόπο που θέλει να εμφανίζεται ο καλλιτέχνης στα show του και να διασκεδάζουμε μαζί του. Μαζί του η ξεχωριστή Τάμτα!

Και το όνομα αυτού… Νάιτ ! Από αυτή τη σκηνή ετοιμάζεται ο εκρηκτικός καλλιτέχνης να βάλει φωτιά στις νύχτες μας και να δώσει επιπλέον λάμψη στην αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση! Δεν θα είναι όμως μόνος του. Στο πλευρό 2NAIT Club του θα βρίσκεται και η μοναδική Τάμτα! Την μουσική παρέα συμπληρώνουν ακόμα ο dj Group , o dj C.Tod αλλά και τέσσερις εκπληκτικές φωνές : η Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Νικόλας Ραπτάκης (τραγουδιστής του συγκροτήματος Pale Faces) , o Κωνσταντίνος Φραντζής και η Άννυ Ξαντινίδου.

Όσο για το κλίμα που θα επικρατεί στο μαγαζί , δεν έχουμε παρά να «παίξουμε» με τις λέξεις για να το αντιληφθούμε…

Νάιτ ή αλλιώς νύχτα ,μεταφράζοντάς το: Εκεί κάθε νύχτα θα είναι η δική μας νύχτα! Η νύχτα που θα μας χαρίζει ο μοναδικός Γιώργος Μαζωνάκης!Αυτή ακριβώς η λέξη χρησιμοποιείται για να δώσει τον χαρακτήρα του νέου live club ,τ2NAIT Clubο οποίο βρίσκεται στην Ιερά Οδό και δημιουργήθηκε καθαρά στα μέτρα του τραγουδιστή Γιώργου Μαζωνάκη : το show παρουσιάζεται στο stage που βρίσκεται στη μέση του μαγαζιού δημιουργώντας την αίσθηση ότι το κοινό πλαισιώνει τον τραγουδιστή και συμμετέχει στο θέαμα.

Stage : ένας δίσκος βινυλίου στο χρώμα του χρυσού φέρνει μία αίσθηση νοσταλγίας και τονίζεται η αντίθεση με την προχωρημένη και σύγχρονη αισθητική του χώρου και του θεάματος.

Το concept επιμελείται ο ταλαντούχος σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος επιφυλάσσοντάς μας μεγάλες εκπλήξεις.

Ασχολίαστη δεν μπορεί να μείνει και η φωτογράφιση για την αφίσα του νυχτερινού μαγαζιού με πρωταγωνιστές τον Γιώργο Μαζωνάκη και την Τάμτα. Πρόκειται για μία δουλειά που χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτότυπη και μοντέρνα: ο «Μαζώ» και η Τάμτα εμφανίζονται καλυμμένοι από φύλλα χρυσού εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Στα παρασκήνια της φωτογράφισης βρέθηκε και το γνωστό περιοδικό HELLO και εκεί ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε αποκλειστικά για το Νάιτ, τον χώρο που θα φιλοξενεί αυτόν και την Τάμτα. Συγκεκριμένα δήλωσε : «Πρόκειται για έναν χώρο που κατασκευάστηκε με τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου κλαμπ και ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με αυτή τη λογική πριν από τρία χρόνια. 2NAIT Club Θελήσαμε να αλλάξουμε τα γνωστά δεδομένα της πίστας και να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν πιο χαλαρές συνθήκες διασκέδασης με το κοινό να είναι πρωταγωνιστής και όχι παθητικός θεατής ενός show».

Tα πάντα, λοιπόν, είναι έτοιμα και μας περιμένουν! Δεν έχουμε παρά να κλείσουμε τραπέζι και να περάσουμε μια αξέχαστη νύχτα απολαμβάνοντας ένα εκπληκτικό θέαμα στον πιο κατάλληλο χώρο!

Concept: Κωνσταντίνος Ρήγος

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Γιάννης Λιονάκης

Φωτισμοί: Γιώργος Τέλλος

Ήχος: Αντώνης Παραμύθης, Αλέξης Πολίτης, Γιάννης Βενιός

Διεύθυνση: Κασσάνδρας 23 & Σπύρου Πάτση , Βοτανικός

Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο !

Τιμή Απλής φιάλης: 170€ στα 4 άτομα
Τιμή Special φιάλης: 190€ στα 4 άτομα
Φοιτητική τιμή: 130€ στα 6 άτομα
 

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : !

Φωτογραφίες