Η Νατάσα Θεοδωρίδου στο Φωταέριο -Χειμώνας 2016

Ο φετινός χειμώνας του 2016 θα βρει τη Νατάσα Θεοδωρίδου να μας υποδέχεται από την πίστα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο.

Μετά από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε η τραγουδίστρια στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο τη φετινή άνοιξη  οι οποίες αγκαλιάστηκαν με ιδιαίτερη θέρμη από το κοινό της πρωτεύουσας, οι πληροφορίες θέλουν τη φετινή χειμερινή σεζόν να μας υποδεχθεί από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς.

Την περυσινή σεζόν στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο είχε αρχικά προγραμματισθεί να μας υποδέχθεί ο Νότης Σφακιανάκης δίνοντας μία σειρά ξεχωριστών εμφανίσεων χαρίζοντας μοναδικές νύχτες κεφιού και διασκέδασης στον ανανεωμένο χώρο του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο.

Η πληροφορίες λοιπόν θέλουν τη Νατάσα Θεοδωρίδου να μας υποδέχεται το φετινό χειμώνα στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο.

Σε αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης ενός νυχτερινού σχήματος που αν όντος επιβεβαιωθεί θα αποτελέσει ένα από τα ξεχωριστά στέκια στα μπουζούκια της πρωτεύουσας για τον ερχόμενο χειμώνα!