Νίκος Οικονομόπουλος – Για Χίλιους Λόγους Νέο CD

Ούτε ένα.. ούτε δύο.. αλλά “Για Χίλιους Λόγους” είναι ο τίτλος από το νέο δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου που θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του τελευταίου του δίσκου “Ειλικρινά” ο Νίκος Οικονομόπουλος επιστρέφει με το “Για Χίλιους Λόγους” ένα δίσκο στον οποίο τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Πάνος Καπίρης ενώ οι στίχοι είναι της Ελένης Γιαννατσούλια.

Το promo τραγούδι που κυκλοφόρησε για το νέο δίσκο με τίτλο “Ποτέ” αγαπήθηκε από τις πρώτες κιόλας ημέρες της κυκλοφορίας του.. το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τα υπόλοιπα τραγούδια καθώς οι θαυμαστές του Νίκου Οικονομόπουλου περιμένουν πως και πως το πρωί της 16 Νοεμβρίου.

Παράλληλα αυτή την περίοδο ο Νίκος Οικονομόπουλος προετοιμάζεται για τις χειμερινές του εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης FEVER μαζί με την Δέσποινα Βανδή, τη μοναδική DEMY και το συγκρότημα των Boys & Noise!

Μέχρι την κυκλοφορία του δίσκου “Για Χίλιους Λόγους” μπορείτε να ακούσετε όλες τις επιτυχίες από τον τελευταίο δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου “Ειλικρινά”.