Ο Νίκος Μακρόπουλος στο ΦΙΞ στην παράσταση του Αλέξανδρου Ρήγα “Οντισιον”

fix, μακροπουλος

Στην νυχτερινή διασκέδαση και συγκεκριμένα στην πίστα του Fix επιστρέφει ο Νίκος Μακρόπουλος μετά από ένα μια απουσία μερικών μηνών με ένα πρόγραμμα που θα κάνει την διαφορά με την μουσική παράσταση ” Οντισιον “.

Προκείται για ένα πολυαναμενόμενο come back που ο κόσμος περίμενε πως και πως, ωστε να απολαύσει τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες που έχει τραγουδήσει ο Nikos Makropoulos στην πλούσια καριέρα του αλλα  και τα τραγούδια απο την καινούρια δισκογραφική του  λαίκή   δουλειά που έχει αρχίσει είδη να ξεχωρίζει και να κερδίζει την δική της ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κοινού.
  Η επιστροφή του Νίκου Μακρόπουλου συνδυάζεται με πολλές εκπλήξεις καθώς στο πρόγραμμα θα συμπεριλαμβάνεται  η πολλά υποσχόμενη μουσική παράσταση ” Οντισιόν ” των Αλέξανδρου Ρήγα, Παντελή Καναράκη και Στελιου Κάτσαρη. Πρόκειται για μια   stand up comedy παράσταση γεμάτη χιούμορ , σάτιρα και τραγούδια ελληνικά και ξένα που  ερμηνεύουν μέσα απο το σενάριο οι ηθοποιοί.Αξίζει να σημειωθουν φυσικά και τα ονόματα των πρωταγωνιστών της παράστασης καθώς όλοι τους είναι καταξιωμένοι και πολύ αξιόλογοι στην δουλειά τους και είναι οι εξής :Γιάννης Μποσταντζόγλου, Σωτήρης Καλυβάτσης, Σοφία Βογιατζάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζώγια Σεβαστιανού, Βίκυ Κάβουρα, Υακίνθη Παπαδοπούλου,Ευθύμης Ζησάκης και Στέλιος Κάτσαρης. Με την παράσταση αυτή ξεκινάει ουσιαστικά το πρόγραμμα και μετά το τέλος της θα αναλαμβάνει την σκυτάλη στην διασκέδαση του κόσμου ο Νίκος Μακρόπουλος με το καθαρό λαϊκο και μοναδικό πρόγραμμα του.