Νίκος Οικονομόπουλος: Ετοιμάζει νέο δίσκο!

Σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζει το νέο του δίσκο ο Νίκος Οικονομόπουλος και βρίκεται στο στούντιο για την ηχογράφηση των νέων του τραγουδιών.

Οι προσδοκίες που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίοι δίσκοι του Νίκου Οικονομόπουλου είναι μεγάλες για το λόγο αυτό ο καλλιτέχνης δίνει τον καλύτερο του εαυτό τον τελευταίο καιρό ώστε να επιλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες τα τραγούδια που θα συμπεριληφθούν στο νέο του δίσκο που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Αρχικά θα κυκλοφορήσει ένα τραγούδι από τον δίσκο του Νίκου Οικονομόπουλου και μετά θαέχει την ευκαιρία να μας παρουσιάσει όλο το δίσκο. Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση του τραγουδιού που θα αποτελέσει το promo του δίσκου και οι πληροφορίες θέλουν τους στίχους του τραγουδιού να υπογράφει ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος ενώ η μουσική είναι προιόν της δουλειάς του Χριστόφορου Γερμενή.

Παλιές και νέες επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου θα μπορούμε να απολαύσουμε από τα μέσα Νοεμβρίου στο νυχτερινό Κέντρο Fever όπου ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται παρέα με την Δέσποινα Βανδή! Οικονομόπουλος Βανδή υπόσχονται μία ακόμα σεζόν γεμάτη διασκέδαση χορό και τραγούδι όπως και πέρυσι όταν στο κέντρο διασκέδασης Fever δεν έπεφτε καρφίτσα!