“Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια” νέο album με CD + DVD!

Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια” αυτό είναι το νέο album που κυκλοφόρησε ο Νίκος Βέρτης με live εκτελέσεις από εμφανίσεις του όλα αυτά τα 10 χρόνια της μεγάλης καρριέρας του. Η πολυτελής κασετίνα περιλαμβάνει CD και DVD από τις μεγαλύτερες στιγμές της καρριέρας του Νίκου Βέρτη με τις επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε.

Το video clip του τραγουδιού “Θέλω να με νιώσεις” ήταν μόνο η αρχή, βγαλμένο από live εμφάνιση του Νίκου Βέρτη και αν κρίνουμε από τα 2.500.000 views που έχει στο youtube αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο. Πόσο μάλλον τώρα η πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο DVD που κυκλοφορεί με τίτλο “Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια“.

Το εξώφυλλο από το "Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια"

Το εξώφυλλο από το “Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια”

Αυτή την περίοδο ο Νίκος Βέρτης έχει ολοκληρώσεις τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στις 24 Οκτωβρίου μαζί με την Ελένη Φουρέιρα! Βέρτης Φουρέιρα ένα δίδυμο που θα μαγέψει τις νύχτες του χειμώνα στα μπουζούκια της αθήνας και συγκεκριμένα στην πίστα του Κέντρου Αθηνών!

Όπως έγραψε ο Νίκος Βέρτης στην προσωπική του σελίδα στο facebook για την κυκλοφορία του album “Νίκος Βέρτης Live Tour 10 Χρόνια” :

nikos_vertis_10_xronia_live_1

“Έρχεται αυτές τις μέρες η κυκλοφορία του νέου live cd-dvd ελπίζω να σας αρέσει…εδώ στα χέρια μου το πρώτο αντίτυπο!”