Νίκος Βέρτης: Στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου του δίσκου!

Στο στούντιο βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης καθώς προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου ηχογραφώντας τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται σε αυτή τη δισκογραφική του συλλογή.

Ο Νίκος Βέρτης αποτελεί έναν από τους ποιό αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού έχοντας χαρίσει στονκόσμο μοναδικά τραγούδια. Κάθε του δίσκος γίνεται επιτυχία ενώ στα ραδιοφωνικά airplay τα τραγούδια του βρίσκονται στις πρώτες θέσεις για αρκετό χρονικό διάστημα.

Την περυσινή χειμερινή σεζόν ο Νίκος Βέρτης μας υποδέχθηκε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα σε μία σειρά μοναδικών εμφανίσεων στην πίστα του Κέντρο Αθηνών κάθε Σάββατο και Κυριακή, ενώ κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τον απολαύσαμε από το Ακρωτήρι Summer Club.

Φέτος το χειμώνα η ιστορία επαναλαμβάνεται και για μία ακόμα χρονιά θα απολαύσουμε το Νίκο Βέρτη να μας τραγουδά τις νέες του επιτυχίες από την πίστα του Κέντρο Αθηνών.

Εν αναμονή λοιπόν του νέου δίσκου του Νίκου Βέρτη αλλά και της έναρξης των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς!