Ο Νίνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Άντζελα Δημητρίου στο REX

Νίνο Αργυρός Δημητρίου REX

Ο Νίνο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Άντζελα Δημητρίου στο REX
5 5 ψήφοι

Ένα ακόμα σχήμα- έκπληξη και αυτή τη σεζόν είναι γεγονός! Ο Νίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και…. η Άντζελα Δημητρίου , μας περιμένουν στο REX σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που θα ξεχωρίσει!

Όπως έχουν δηλώσει οι τρεις καλλιτέχνες σε κοινή τους συνέντευξη , η ιδέα ανήκει στον επιχειρηματία και εκείνοι συμφώνησαν αμέσως, καθώς του έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη. Άλλωστε,  από τη μία ο Νίνο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πολύ καλοί φίλοι και πάντα ήθελαν  να δουλέψουν παρέα και από την άλλη η Άντζελα Δημητρίου πάντα επιθυμεί να συνεργάζεται με ταλαντούχους νέους καλλιτέχνες!

Ο Νίνο βρίσκεται σε ένα πολύ δυνατό σημείο της καριέρας του. Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κοινός παρονομαστής» έχει γίνει megahit και ο ίδιος είναι πολύ ανανεωμένος. Είναι γνωστό ότι ο Νίνο ξέρει πολύ καλά πώς να επικοινωνεί με το κοινό και να μας ξεσηκώνει . Έχει τον τρόπο να ξεχωρίζει πάντα με την εμφάνισή του πάνω στη σκηνή και περιμένουμε με αγωνία να τον δούμε και στο REX.

Το σχήμα αποτελείται και από τον μοναδικό Κωνσταντίνο Αργυρό. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει καταφέρει να γίνει από τα πρώτα ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση και σε κάθε εμφάνισή του επικρατεί το αδιαχώρητο. Το ολοκαίνουριο τραγούδι του «Ποτέ ξανά» είναι ένα από τα μεγαλύτερα σουξέ και θα το ακούσουμε Liveμαζί με άλλες επιτυχίες του, μόνο στο REX.

Το κέφι στο REX έρχεται να απογειώσει η Άντζελα Δημητρίου! Ένας «Μύθος» του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που αναμφίβολα αποτελεί εγγύηση στην νυχτερινή διασκέδαση. Έρχεται και φέτος δυναμικά στις πίστες με το ολοκαίνουριο κομμάτι «Λυπάμαι», που έγραψαν γι’ αυτήν ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο Νικόλας Νικολάου. Αγωνιούμε να δούμε την κοινή εμφάνισή της με τον Νίνο και το Κωνσταντίνο Αργυρό στην πίστα αλλά και τι θα φοράει.

Ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα σχήματα ξεκινάει αυτή τη σεζόν στο RΕΧ. Δύο νεαροί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μας ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και η Άντζελα Δημητρίου, με την δική της πείρα και την ιστορία που κουβαλάει στο τραγούδι , θα ανεβάσει το κέφι στο κόκκινο.

Όλοι οι δρόμοι στην διασκέδαση οδηγούν στο REX. Ο Νίνο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Άντζελα Δημητρίου, μας περιμένουν!

ΔιεύθυνσηΠανεπιστημίου 48

Ημέρες Λειτουργίας: Παρασκευή , Σάββατο

– Κανονικές τιμές / 4 άτομα –

Απλή Φιάλη: 140€ / 4 άτομα

– Φοιτητικές Τιμές / 6 άτομα –

Παρασκευή – 90 €

Σάββατο – 120 €

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

Online Κράτηση

Φωτογραφίες

{gallery}bouzoukia/rex/rex_2012{/gallery}