Νότης Σφακιανάκης | Παρουσίαση του νέου του cd “Μαζί” + Φώτο

O Νότης Σφακιανάκης πραγματοποίησε την παρουσίαση της νέας του δισκογραφικής δουλειάς που κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες με τον τίτλο «Μαζί». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Gazoo events.

Ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε την νέα του δισκογραφική δουλειά στους εκλεκτούς του προσκεκλημένους με μεγάλη χαρά μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα. Το cd «Μαζί» είναι μια δουλειά επάνω στην οποία ο Νότης Σφακιανάκης δούλευε προσεχτικά εδώ και πολύ καιρό. Ο τίτλος του cd αποτελεί μια ιδέα του Νότη Σφακιανάκη αφού όπως ο ίδιος δήλωσε το «Μαζί» είναι ισχυρότερο από το «καθένας μόνος του». Η νέα δισκογραφική δουλειά του Νότη Σφακιανάκη συμπεριλαμβάνει 16 νέα τραγούδια για τα οποία διηγήθηκε από μια ιστορία για το καθένα. Ιδιαίτερα όμως φορτισμένη και γεμάτη συγκίνηση στιγμή υπήρξε εκείνη που ο Νότης Σφακιανάκης παρουσίασε το τραγούδι «Ο γιος της κυρά Λένης» καθώς πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο είναι αφιερωμένο στον Δημήτρη Παζούζου, στενό συνεργάτη του Νότη Σφακιανάκη για πολλά χρόνια και ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν ένα χρόνο.

Μεγάλος ήταν ο αριθμός των προσκεκλημένων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του cd «Μαζί». Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί φίλοι και θαυμαστές του Νότη Σφακιανάκη αλλά και συνεργάτες του. Ανάμεσα τους η Πέγκυ Ζήνα με την οποία ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους στο Φωταέριο, ο Βασίλης Σαλέας που συμμετείχε στο cd και πλήθος ακόμα του καλλιτεχνικού κόσμου.

Για κρατήσεις στο Φωταέριο και το σχήμα Σφακιανάκης Ζήνα εδώ.

Ακούστε  και τα 16 νέα τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη από τον δίσκο “Μαζί“:

1.Τ’αθάνατο νερό
2.Κράτησε με
3.Λύσε κούκλα τα μαλλιά σου
4.Τέρμα το ράδιο
5.Ότι και να κάνεις
6.Πως γίνεται αυτό
7.Εγώ
8.Σαν αεράκι
9.Του αυγούστου το φεγγάρι
10.Καλέ μου άγγελε
11.Μια μικρή μαυροφορούσα
12.Ο Γιος της κυρα Λένης
13.Πέτα ψηλά
14.Φτου ξελευθερία
15.Εγώ ποτέ δεν κρύφτηκα
16.Μα εγώ είμαι Έλληνας

notis-sfakianakis-parousiasi-mazi notis-sfakianakis-parousiasi-mazi-1

notis-sfakianakis-parousiasi-mazi-2

notis-sfakianakis-zhna-parousiasi

notis-sfakianakis-peggy-zhna

notis-sfakianakis-saleas-parousiasi-mazi

Πηγη φωτογραφιών:Tralala.gr