Ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon Theater!

Γιάννης Πάριος Pantheon Theater! Ο Γιάννης Πάριος ο έλληνας τραγουδιστής που έχει ερμηνεύσει τα περισσότερα από κάθε άλλο ερωτικά τραγούδια έρχεται στο Pantheon Theater από την Παρασκευή 4 Απριλίου για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Γιάννης Πάριος Pantheon Theater

Μετά την απόλυτη επιτυχία των χειμερινών παραστάσεων στο Pantheon Theater με τον Αντώνη Ρέμο και την Άννα Βίσση τη σκυτάλη από την Παρασκευή 4 Απριλίου και κάθε Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή παίρνει ο μοναδικός Γιάννης Πάριος ο οποίος μετά από μια σύντομη αποχή από τις πίστες επιστρέφει με σκοπό να παρουσιάσει στο Pantheon Theater κάτι μοναδικό που το Αθηναικό κοινό δεν έχει ξαναδεί.

Ο Γιάννης Πάριος στο Pantheon Theater θα συνοδεύεται από 15μελή ορχήστρα αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς που ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος έχει φυσικά επιλέξει και πολλοί από αυτούς τον συνοδεύουν πάρα πολλά χρόνια σε αυτή την μεγάλη καριέρα που έχει διαγράψει στο ελληνικό τραγούδι. Επίσης στο πλευρό του ο Γιάννης Πάριος Pantheon Theater θα έχει και μια 24μελή παιδική ορχήστρα η οποία σίγουρα θα μαγέψει τους ήχους των τραγουδιών και θα δώσει μια άλλη εντελώς διαφορετική διάσταση στις εμρηνείες των τραγουδιών. Στο πρόγραμμα στο Pantheon Theater θα ακούσουμε τραγούδια απ όλη τα χρόνια της καριέρας του Γιάννη Πάριου, όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τραγούδια που μπορεί ο κόσμος να μην γνωρίζει τόσο καλά αλλά για τον ίδιο τον καλλιτέχνη έχουν ξεχωριστή σημασία. Μέσα σε λίγες ημέρες μάλιστα αναμένουμε και την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Γιάννη Πάριου ώστε να ακούσουμε live τα νέα τραγούδια στη σκηνή του Pantheon και στο πρόγραμμα το οποίο θα έχει όνομα “Γιάννης Πάριος – Όλα” , δηλαδή όλες οι μεγάλες του επιτυχίες.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής του έρωτα έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές με τα τραγούδια του κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τον αγαπούν , να τον θαυμάζουν και να τον ακολουθούν άνθρωποι απ’ όλες τις ηλικίες στις απανταχού εμφανίσεις του, κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και στο Πάνθεον Theater από 4 Απριλίου όπου Parios Pantheon ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ξεχωριστό πρόγραμμα “Γιάννης Πάριος – Όλα”. Η καριέρα του ξεκίνησε το 1969 και ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο ψηλά θα έφτανε, έχωντας τραγουδήσει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και έχωντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για να διασκεδάσει τους Έλληνες του εξωτερικού σε Αυστραλία, Ευρώπη και Αμερική.

Όνειρα κάνω θα είναι ο τίτλος του νέου δίσκου του Γιάννη Πάριου ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα και αναμενεται να περιλαμβανει παλιές του επιτυχίες σε μοναδικές επανεκτελέσεις καθώς και νέα τραγούδια που ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει στη σκηνή του Pantheon Theater.

Ο μοναδικός χώρος του Athens Pantheon χωρητικότητας άνω των 2000 θέσεων ευρωπαικών προδιαγραφών είναι σχεδιασμένος αμφιθεατρικά ώστε να υπάρχει η βέλτιστη οπττική γωνία από κάθε θέση του μαγαζιού ενώ επίσης έχει προβλεφθεί η πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες.Το Πάνθεον είναι ένας νέος χώρος στο κέντρο της Αθήνας , που πληροί προδιαγραφές μεγάλων ευρωπαϊκών  χώρων και είναι ένας χώρος συναυλιακός και ταυτόχρονα θεατρικός. Το Pantheon Theater μπορεί να χαρακτηριστεί ως το νέο στολίδι της νυχτερινής Αθήνας, αφού η διακόσμηση του είναι εντυπωσιακή, είναι διακοσμημένο με γυαλί ξύλο και μέταλλο, ένα πρωτότυπο στυλ και ταυτόχρονα οικολογικό ενώ εξίσου εντυπωσιακό είναι το σχέδιο που κοσμεί την πρόσοψη του, σχέδιο που απεικονίζει τον ουρανό και είναι  ένα από τα μεγαλύτερα  γλυπτά της Ευρώπης. Το Pantheon Theater δεν θυμίζει σε τίποτα τον πρώην Αθηνών Αρένα που στεγαζόταν στον ίδιο χώρο με τις αλλαγές να είναι ριζικές.

Οι παραστάσεις στο Pantheon Theater θα γίνοται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ενώ η ώρα έναρξης τους έχει οριστεί Παρασκευή και Σάββατο στις 21:30 και τις Κυριακές στις 20:30. Για την μουσικοθεατρική παράσταση «Γιάννης Πάριος – Όλα»  οι τιμές στα εισητήρια ξεκινούν από τα 15 ευρώ και φτάνουν μέχρι και 45. Οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο μπαρ , πρίν την παράσταση ή στο διάλειμμα αυτής.

Ο Γιάννης Πάριος μας περιμένει για υπέροχα μουσικά ταξίδια στο Pantheon Theater Athens και στην μουσικοθεατρική παράσταση «Γιάννης Πάριος – Όλα» από την Παρασκευή 4 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!