Ο Γιώργος Γιαννιάς στο Frangelico μετά τις γιορτές του Πάσχα!

Αγαπημένος, λαϊκός, νεαρός, μοναδικός τραγουδιστής. Αυτά είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που μπορούν να περιγράψουν τον Γιώργο Γιαννιά, ένα από τα ακαλά παιδιά του ελληνικού τραγουδιού ο οποίος ετοιμάζεται για την επάνοδό του στις πίστες επιστρέφοντας στο Frangelico.

Αναμφίβολα ο Γιώργος Γιαννιάς αποτελεί καλλιτέχνη ο οποίος έχει ανδρωθεί στην πίστα του Frangelico και αυτό γιατί έχει συμπληρώσει πλέον σχεδόν 10 σεζόν εμφανίσεων στην ιστορική πίστα της παραλιακής.

Το κοινό που τον αγαπά και τον θαυμάζει είναι εκεί, στις εμφανίσεις του Γιώργου Γιαννιά όπου και να εμφανίζεται ο καταγώμενος από τη Ρόδο καλλιτέχνης. Κάτι ανάλογο ευχόμαστε να συμβεί και στις εμφανίσεις του Γιώργου Γιαννιά στην πίστα του Frangelico.

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Θανάσης Γκουγκούσης και ο Γιώργος Γιαννιάς όπως θέλουν οι πληροφορίες από το tralala.gr συμφώνησαν και εργάζονται πυρετωδώς με σκοπό να οργανωθεί το σχήμα και να γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός ώστε μετά το Πάσχα να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων του Σταμάτη Γονίδη, της Ελένης Χατζίδου και του Σάκη Αρσενίου στο Frangelico, αναμένουμε για τις νεότερες πληροφορίες για το σχήμα με το Γιώργο Γιαννιά.