Ο Γιώργος Τσαλίκης αναζητεί νέους καλλιτέχνες να τον πλαισιώσουν στην περιοδεία του στο εξωτερικό!

Μία μοναδική ευκαιρία είναι αυτή που ο καταξιωμένος Έλληνας τραγουδιστής, ο Γιώργος Τσαλίκης δίνει σε νεαρούς καλλιτέχνες με σκοπό να ακούσει νέα ταλλαντούχα παιδιά και στη συνέχεια να επιλέξει αυτούς που θα τον πλαισιώσουν στις εμφανίσεις του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης ετοιμάζεται για μία ξεχωριστή περιοδεία σε Αμερική και Καναδά με σκοπό να συναντήσει από κοντά τους Έλληνες ομογενείς οι οποίοι τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τον Έλληνα τραγουδιστή, όπως επίσης και να τραγουδήσει διασκεδάζοντάς τους και χαρίζοντάς τους μαγικές νύχτες διασκέδασης βγαλμένες από τα μπουζούκια της πατρίδας μας.

Δείτε το μύνημα που έστειλε ο Γιώργος Τσαλίκης στους θαυμαστές του, αλλά και ενδιαφερόμενους υποψήφιους καλλιτέχνες που θα ήθελαν να τον πλαισιώσουν στην περιοδεία του στο εξωτερικό.

Μήνυμα Γιώργου Τσαλίκη

Φιλαράκια μου καλησπέρα. Eλπίζω να είστε όλοι καλά. Θέλω να μοιραστώ κάτι μαζί σας το οποίο ίσως και να σας ενδιαφέρει. Αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου στη φετινή μεγάλη μας περιοδεία στην Αμερική και στον Καναδά που θα γίνει τον Μάιο να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιο τραγουδιστή ή τραγουδίστρια που παίζει κάποιο μουσικό όργανο παραδοσιακό η μή, να έρθει στη παρέα μας και να ζήσουμε όλοι μαζί αυτή τη καταπληκτική μουσική εμπειρία αγάπης κοντά στους ομογενείς μας. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο inbox στη σελίδα μου στο Facebook με ένα σύντομο βιογραφικό σας και ένα βιντεάκι απο τη δουλειά σας. Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας πολύ σύντομα και ελπίζουμε μέσα απο αυτή τη διαδικασία να βρούμε κάποιο να έρθει στη παρέα μας. Περιμένω τα μηνύματα σας με πολλή χαρά και αγωνία και θα είμαστε σε επαφή.Πολλά Φιλιά σε όλους!ΓιώργοςΣημ: Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ..!

Posted by Giorgos Tsalikis / Γιώργος Τσαλίκης on Tuesday, 23 February 2016