Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει γεννέθλια! 5+1 Τραγούδια του που λατρέψαμε!

Σαν σήμερα πριν από 35 χρόνια γεννήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στη Λευκωσία της Κύπρου. Συγκεκριμένα στις 5 Νοεμβρίου του 1979.

Την ημέρα των γεννεθλίων του εμείς του ευχόμαστε ένα μεγάλο Χρόνια Πολλά και τον ευχαριστούμε για τα υπέροχα τραγούδια που μας προσφέρει!

Από μικρός τα πήγαινε πολύ καλά με τα μαθήματα και αποφοίτησε από τη Μουσική Ακαδημία του Λονδίνου. Στην πορεία τον κέρδισε το τραγούδι και όλοι εμείς έχουμε την ευκαιρία να απολαμβάνουμε τα μοναδικά τραγούδια που μας χαρίζει!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης περιόδευσε σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας έχωντας στο πλευρό του την Άννα Μαρία Μπιλίδα και το Βασίλης Αξιώτης.

Για το φετινό χειμώνα δεν έχει ανακοινωθεί που θα εμφανίζεται , αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις και μόλις υπάρξει κάτι επίσημο θα ενημερωθείτε από τη στήλη Μουσικά νέα του pamebouzoukia.gr

Όλα αυτά τα χρόνια της καρριέρας του μας έχει χαρίσει τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει… πάμε λοιπόν να απολαύσουμε τα 5 + 1 καλύτερα τραγούδια του σύμφωνα με την απήχηση τους στον κόσμο.

Από πάρτυ σε πάρτυ

 

Χέρια Ψηλά

 

Έτσι Σε Θέλω

 

Για Σένα

 

Όνειρο Ζω

 

Πιο Πολύ