Ο Σάκης Ρουβάς στο Ακρωτήρι Estate

Ξεχωριστή μουσική, ανεβασμένη διάθεση, μοναδικό μουσικό υπερθέαμα. Αυτά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τις εμφανίσες του Σάκη Ρουβά στο Ακρωτήρι Estate για φέτος το καλοκαίρι 2016.

Έχωντας σημειώσει ξεχωριστή επιτυχία στις εμφανίσεις του το φετινό χειμώνα στην πίστα του live club Estate στο χώρο του πρώην Villa Mercedes, ο Σάκης Ρουβάς επανέρχεται ανανεωμένος έτοιμος να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης στην πίστα του Ακρωτήρι Estate Club όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Σε ένα ξεχωριστό χώρο στο Estate Ακρωτήρι όπου ανακαινίσθηκε παρουσιάζοντας πλέον ένα χώρο που συνδιάζει το ξύλο και τη λευκή πέτρα θυμίζοντας έτσι ένα πιό νησιώτικο στυλ και δημιουργώντας έτσι ένα πιο ευδιάθετο χώρο.

Ξεχωριστές prive σουίτες και επανασχεδιασμένα bars δίνουν ιδιαίτερη αίσθηση στο χώρο που ο Σάκης Ρουβάς θα μας ανεβάσει τη διασκέδαση με ξεχωριστές καλοκαιρινές βραδιές Παρασκευής και Σαββάτου.

Από το Σάββατο 7 Μαΐου το Ακρωτήρι Estate Seaside υποδέχεται το Σάκη Ρουβά υποσχόμενο ξεχωριστές βραδιές διασκέδασης.

Το Ακρωτήρι Club αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα summer clubs της παραλιακής και το φετινό καλοκαίρι με το Σάκη Ρουβά να μας υποδέχεται σε αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό συνδιασμό Σάκης Ρουβάς – Ακρωτήρι Estate Seaside με σκοπό να αποτελέσει μία ιδανική επιλογή για τις βραδιές διασκέδασης του καλοκαιριού μας.

Στο πλευρό του Σάκη Ρουβά στο Ακρωτήρι εμφανίζονται ο Θοδωρής Φέρρης και ο Κωνσταντίνος Κουφός.