Από αρχές Μαίου ο Στέλιος Ρόκκος στο Cabaret at Romeo.

Ο Στέλιος Ρόκκος στο Cabaret at Romeo από αρχές Μαίου.

Στέλιος Ρόκκος – Cabaret at Romeo 2016

Αρχές Μαίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πολυαναμενόμενες εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου στο Cabaret at Romeo.

Μετά τη φετινή χειμερινή σεζόν και τις ξεχωριστές εμφανίσεις που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία στο Αυτοκίνηση στο Μαρούσι, ο Στέλιος Ρόκκος κατηφορίζει στην παραλιακή και συγκεκριμένα στην ιστορική πίστα του πρώην νυχτερινού κέντρου Romeo Live.

Από την περυσινή ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή σεζόν Romeo Live και Cabaret at Romeo, ενώθηκαν με σκοπό να δημιουργήσουν ένα κέντρο διασκέδασης το οποίο θα παρουσιάζει ιδιαίτερα μουσικά προγράμματα τα οποία συνδυάζουν την αίγλη και το κέφι που συναντάμε στα μπουζούκια, με την ατμόσφαιρα διασκέδασης που βρίσκουμε στα Clubs.

Δημιουργώντας έτσι μία πρωτοποριακή σκηνή live clubbing, αυτή του Cabaret at Romeo.

Οι εμφανίσεις του Στέλιου Ρόκκου στην πίστα του Cabaret at Romeo όπως θέλουν οι πληροφορίες θα είναι κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Τα τελευταία χρόνια ο Στέλιος Ρόκκος έχει διαγράψει μία άκρως ανοδική πορεία με εμφανίσεις σε πίστες όπως του Αθηνών Αρένα και του Κέντρο Αθηνών. Σε αυτά τα μουσικά προγράμματα συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Μαρτάκης και η Θωμαή Απέργη.

Η παρουσία του Στέλιου Ρόκκου μπροστά στο κοινό, το λιγότερο ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς αναφερόμαστε σε έναν τραγουδιστή ο οποίος αντιπροσωπεύει ταυτόχρονα το χώρο του λαϊκού αλλά και του ροκ ελληνικού τραγουδιού ερμηνεύοντας παράλληλα τις ξεχωριστές του μπαλάντες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου τα τελευταία χρόνια συναντάμε το υιό του, Δημήτρη Ρόκκο ο οποίος εμφανίζεται στο πλάι του πατέρα του ακολουθώντας τα καλλιτέχνικά του βήματα.

Στέλιος Ρόκκος και Cabaret at Romeo προετοιμάζονται ώστε κάθε λεπτομέρεια να είναι έτοιμη για τη μεγάλη έναρξη των εμφανίσεων αρχές Μαίου.

Ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή σεζόν στο Cabaret at Romeo με το Στέλιο Ρόκκο.

Μην το χάσετε.

Ο Στέλιος Ρόκκος από αρχές Μαΐου στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Cabaret at Romeo.

Ο Στέλιος Ρόκκος από αρχές Μαΐου στην πίστα του νυχτερινού κέντρου Cabaret at Romeo.