ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178

Οδος Πειραιως 178, Πεγκυ Ζηνα Δημος Αναστασιαδης

ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178
4.2 25 ψήφοι

Οι εμφανίσεις για την Πέγκυ Ζήνα και το Δήμο Αναστασιάδη στο νυχτερινό κέντρο Οδός Πειραιώς 178 έχουν ολοκληρωθεί.

Το COSMOStage άλλαξε όνομα και να έγινε ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178. Η Πέγκυ Ζήνα παρεά με τον Δήμο Αναστασιάδη και άλλους καλλιτέχνες, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να μας καταπλήξουν με ένα απίστευτο πρόγραμμα.

Η Πέγκυ Ζήνα διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και αυτό φαίνεται! Πιο λαμπερή από ποτέ δηλώνει κατενθουσιασμένη με την νέα της συνεργασία και πολλή όρεξη ξεκίνησε πρόβες για το πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στην ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178. Η Πέγκυ Ζήνα αποτελεί εγγύηση στην διασκέδαση μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο ελληνικό τραγούδι και στα μπουζούκια. Δισκογραφικά, ετοιμάζει σύντομα κάτι καινούριο και με ανυπομονυσία περιμένουμε να ακούσουμε τα νέα της τραγούδια. Η τελευταία μεγάλη της επιτυχία «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» έγινε μεγάλο σουξέ από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.

Το σχήμα συμπληρώνει ο μοναδικός Δήμος Αναστασιάδης! Αναμφίβολα είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους νέους καλλιτέχνες που ξεχωρίζει τόσο με τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος , όπως και με μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για συναδέλφους του, όπως το κομμάτι «Ένα τσιγγανάκι είπε». Τον τελευταίο του δίσκο , το κοινό τον αγάπησε αμέσως και τα τραγούδια του «Χτίσε μια γέφυρα» και «Τώρα» βρίσκονται στην κορυφή.

Μαζί με την Πέγκυ Ζήνα και τον Δήμο Αναστασιάδη θα βρίσκονται η Αμαρυλλίς και ο Λούκας Γιώρκας!

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία εξαιερετική νεαρή τραγουδίστρια και εντυπωσιάζει τους πάντες με την φωνή και την εμφάνισή της . Ενώ έχει αποκτήσει και φανατικό ανδρικό κοινό.

O αγαπημένος μας Λούκας Γιώρκας με την απίστευτη ενέργεια που μεταδίδει από την σκηνή, θα μας διασκεδάσει  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Αυτόν τον χειμώνα στην ΟΔΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 η Πέγκυ Ζήνα, ο Δήμος Αναστασιάδης, ο Λούκας Γιώρκας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου μας περιμένουν για να περάσουμε υπέροχα!

Πεγκυ Ζηνα Δημος Αναστασιαδης … ΟΔΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 … 2012!

Διεύθυνση: Πειραιώς 178

Κανονική Χρέωση:

– Φοιτητικές Τιμές –

Τηλέφωνο Κρατήσεων : !