Όλα έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα στο Posidonio για τον Γιάννη Πλούταρχο!

Πανέτοιμος για την πρεμιέρα του στο Ποσειδώνιο ο Γιάννης Πλούταρχος παρέα με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Μία πυρετώδεις περίοδος προετοιμασιών φθάνει στο τέλος της και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα του Γιάννη Πλούταρχου στο Ποσειδώνιο. Γιάννης Πλούταρχος, Χρήστος Μενιδιάτης και Ειρήνη Παπαδοπούλου μας υποδέχονται στην ιστορική πίστα της παραλιακής, στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο από την Πέμπτη 24 Μαρτίου.

Το μουσικό σχήμα στο Posidonio με τους Πλούταρχο – Μενιδιάτη – Παπαδοπούλου κάνει την πρεμιέρα του αυτή την εβδομάδα. Οι ημέρες λειτουργίας μετά το πέρας αυτής της εβδομάδας θα είναι για το Posidonio, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Στο Ποσειδώνιο ο Γιάνης Πλούταρχος με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Στο Ποσειδώνιο ο Γιάνης Πλούταρχος με το Χρήστο Μενιδιάτη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο κόσμος έχει δείξει ότι στηρίζει το Γιάννη Πλούταρχο σε κάθε εμφάνισή του και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και στις επερχόμενες εμφανίσεις για το “καλύτερο παιδί” στα μπουζούκια της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Posidonio.

Παράλληλα κυκλοφορεί και ο νέος δίσκος του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο “Θέμα χρόνου” σε μιά συνεργασία του λαϊκού τραγουδιστή με το στιχουργό των επιτυχιών Φοίβο.