Όταν Αγαπάς – Το τραγούδι του Stan στα Σέρβικα

Η Σέρβικη εκτέλεση του όμορφου τραγουδιού του Stan «Όταν Αγαπάς» κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου, όπως άλλωστε είχε ενημερώσει ο ίδιος ο δημοφιλής τραγουδιστής!

Το πολύ γνωστό στη γειτονική χώρα συγκρότημα In Vivo, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, μετά τη συγκατάθεση του Stan, υπογράφει την ενδιαφέρουσα διασκευή του τραγουδιού. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία στη χώρα μας, αφού στην κορυφή του Ofiicial Airplay Chart και για αρκετές εβδομάδες συνεχίζει στις πρώτες θέσεις. Είναι ένα τραγούδι σταθμός στην καριέρα του Έλληνα νεαρού καλλιτέχνη, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει συνεχή ανοδική πορεία.

Τη φετινή χειμερινή σεζόν, ο πολύ αγαπητός ιδιαίτερα στο νεανικό κοινό τραγουδιστής, εμφανίζεται στο Club 22. Εκεί, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 22, μαζί με την εκπληκτική Ελένη Χατζίδου, δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο, σε ένα μουσικό show στο οποίο φυσικά πρωταγωνιστεί ο σπουδαίος Πάνος Κιάμος. Το σχήμα αυτό είναι όπως καταλαβαίνετε άκρως διασκεδαστικό και νεανικό, με τρεις καλλιτεχνικές παρουσίες γεμάτες ενέργεια και ταπεραμέντο. Οι θαμώνες σίγουρα θα φύγουν από το Club 22 με τη διάθεση στα ύψη από μια συνταγή δοκιμασμένη, που περιέχει μπόλικο Πάνο Κιάμο!