Club22 2015 – 2016: Πάνος Κιάμος – Αγγελική Ηλιάδη – Kings

Ο Πάνος Κιάμος και το Club 22 αποτελούν τον απόλυτο προορισμό. Ο γνωστός καλλιτέχνης φαίνεται πως δεν αλλάζει εύκολα στέκια. Για τέταρτη συνεχή χρονιά θα μας υποδεχτεί από το νυχτερινό κέντρο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης… με ανανεωμένη, όμως, παρέα. Μαζί του η μοναδική Αγγελική Ηλιάδη και το νεανικό συγκρότημα Kings. Ένα άκρως διασκεδαστικό, λοιπόν, σχήμα που σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις πρώτες μουσικές μας επιλογές. Club 22 Κιάμος Πάνος, Αγγελική Ηλιάδη, Kings για μοναδικές βραδιές διασκέδασης.

Ο Πάνος Κιάμος όπως όλα δείχνουν, είναι ένας καλλιτέχνης με σταθερές μουσικές επιλογές και συνήθειες. Επιλέγει πάντα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης για τις εμφανίσεις του που θα έχει αποκλειστική και μακρόχρονη συνεργασία μαζί τους. Αποδεδειγμένα λοιπόν, χώροι όπως τα Αστέρια Γλυφάδας, το Ποσειδώνιο και τώρα το Club 22, παρέχουν στον ίδιο αυτή την ασφάλεια και επιλογή. Είναι από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που οι εμφανίσεις του κρατάνε για μεγάλα χρονικά διαστήματα μέσα στη διάρκεια της σεζόν. Συγκεκριμένα, πέρσι ξεκίνησε στο Club 22 τις εμφανίσεις του αρχές Οκτώβρη και ολοκλήρωσε αρχές Ιούνη. Αυτή η επιτυχία οφείλεται στο γεγονός πως ο κόσμος τον επισκέπτεται περισσότερο από μια φορά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Πέραν όμως, από τις νυχτερινές του εμφανίσεις στο Club 22, ο Πάνος, σημειώνει εξίσου σημαντική επιτυχία και με τα τραγούδια και τους δίσκους που κυκλοφορεί. Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που σχεδόν κάθε χρόνο κυκλοφορεί ολοκληρωμένες δουλειές, με αμέτρητες επιτυχίες. Τα τραγούδια του, γίνονται με τη μια σουξέ και ο κόσμος δε σταματά να τα ζήτα στα ραδιόφωνα και να τα κατεβάζει στο διαδίκτυο. Πάντα,  οι μουσικές επιτυχίες από κάθε του δίσκο ξεπερνούν- κατά πολύ- σε αριθμό άλλων καλλιτεχνών. Τέλος, ο ίδιος ως άνθρωπος, κρατάει πάντοτε χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα φώτα της δημοσιότητας και τους δημοσιογράφους, δίνοντας σπάνια τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Πάνος Κιάμος – Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη, έρχεται με τη παρουσία της να συμπληρώσει το νέο ξεκίνημα του Clubb 22, καθώς διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για ένα πετυχημένο σχήμα. Η ίδια την περσινή σεζόν απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς γέννησε το δεύτερο της παιδί, οπότε θέλησε να μην εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Φέτος, όμως, η σεζόν ξεκινά δυναμικά για εκείνη, καθώς πέραν της νέας συνεργασίας της με το Club 22, επέστρεψε και δισκογραφικά. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της single, σε συνεργασία με τον Πάρι, τίτλος του τραγουδιού τους  «όταν όλα θα καίγονται». Το τραγούδι σίγουρα θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θα βοηθήσει την Αγγελική να επιστρέψει δυναμικά στα μουσικά δρώμενα. Όμως, το ντουέτο αυτό θα βοηθήσει και τον ανερχόμενο καλλιτέχνη, Πάρι, καθώς η συνεργασία με ένα όνομα σαν της Αγγελικής, σίγουρα δεν είναι τυχαία. Τέλος, να πούμε ότι η Αγγελική καταφέρνει να «δένει» αρμονικά με όποιον καλλιτέχνη συνεργάζεται, στοιχείο που δείχνει τον επαγγελματισμό και το ταλέντο της.

Οι Kings, το αγαπημένο νεανικό μουσικό συγκρότημα, έρχεται με την παρουσία του να ολοκληρώσει το μουσικό σχήμα, χαρίζοντας μας μοναδικές μουσικές διασκευές και άκρως εντυπωσιακά ντουέτα. Οι επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια μοναδικές, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να σιγοτραγουδούν τα κομμάτια τους.

Club 22 Κιάμος Πάνος αποτελούν αχτύπητο δίδυμο συνεργασίας τα τελευταία χρόνια. Το Club 22 από την πλευρά του, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να υποδεχτεί το κοινό που όλα αυτά τα χρόνια εμπιστεύεται φανατικά. Ένας μοναδικός χώρος -που στο παρελθόν έχει υπάρξει ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Αθήνας- είναι έτοιμος να ανοίξει και πάλι για το κοινό στα μέσα Οκτώβρη.

Πάνος Κιάμος – Αγγελική Ηλιάδη – Kings – Club 22, μας υπόσχονται ένα χειμώνα με άκρως διασκεδαστικές στιγμές και την αδρεναλίνη στα ύψη.  Ο Πάνος από την πλευρά του στο τιμόνι της διασκέδασης, αλλά και η υπόλοιπη ομάδα, έρχονται να βάλουν «φωτιά» στις νύχτες του χειμώνα μας και να καθιερώσουν το Club 22 , ως ένα από τα στέκια της χρονιάς.

Πάνος Κιάμος –Αγγελική Ηλιάδη – Kings, χειμώνας 2015- 2016.