Ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει με νέο δίσκο “Τα φώτα άναψαν”

O Πασχάλης Τερζής επιστρέφει δισκογραφικά μετά από μακροχρόνια απουσία. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή που έχει τον τίτλο «Τα φώτα άναψαν».

Στην νέα δισκογραφική του δουλειά, με την οποία ο Πασχάλης Τερζής επιστρέφει στο τραγούδι, ο αγαπημένος μας λαϊκός τραγουδιστής θα ερμηνεύει κομμάτια του Χρήστου Νικολόπουλου ηχογραφημένα σε ζωντανές εμφανίσεις. Συγκεκριμένα ο Πασχάλης Τερζής συνάντησε τον Χρήστο Νικολόπουλο σε μια σπάνια ζωντανή και κοινή τους εμφάνιση και ηχογράφησαν 21 τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στο ελληνικό τραγούδι. «Υπάρχω», «Αγριολούλουδο», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» είναι μερικά μόνο από τα νέα τραγούδια τα οποία θα συμπεριλαμβάνει ο δίσκος «Τα φώτα άναψαν» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες»

Φυσικά ο Πασχάλης Τερζής εκτός από αυτόν τον δίσκο ετοιμάζει και μερικά νέα τραγούδια με το πρώτο που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής να έχει τον τίτλο «Ένα θα σου πω». Μια δυναμική επιστροφή από τον Πασχάλη Τερζή , τον άνθρωπο που έχει διασκεδάσει μαζί του όλη η Ελλάδα και με τα τραγούδια του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Τα καλύτερα έρχονται και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, μοναδικός Πασχάλης Τερζής.