Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Φανή Δρακοπούλου από 21 Αυγούστου στο Posidonio!

Πλούταρχος – Δρακοπούλου! Αυτό θα είναι όπως θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες το νέο σχήμα που θα κυριαρχήσει στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο από την Παρασκευή 21 Αυγούστου. Ο Γιάννης Πλούταρχος έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων στο Posidonio μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, μετά από σύντομη διακοπή επιστρέφει στο “ναό της διασκέδασης”, στο Posidonio από 21 Αυγούστου. Στο πλευρό του “καλύτερου παιδιού” του ελληνικού λαικού τραγουδιού θα βρίσκεται η Φανή Δρακοπούλου, η πανέμορφη τραγουδίστρια έχωντας κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα μοναδικά τραγούδια, θα αποτελέσει την καλλιτέχνιδα στο πλάι του Γιάννη Πλούταρχου.

Ο Γιάννης Πλούταρχος επέσρεψε τη φετινή σεζόν – πέρνοντας την σκυτάλη από τον Κωνσταντίνο Αργυρό – στο Ποσειδώνιο μετά από διάστημα 10 ετών και ζωντανεύοντας αναμνήσεις παλαιότερων ετών όπου ο μεγάλος έλληνας καλλιτέχνης αναδείχθηκε και μεγαλούργησε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής. Πως και πως ανήμεναν οι χιλιάδες θαυμαστές του καλλιτέχνη τις εμφανίσεις του με τον Κώστα Μαρτάκη στην πίστα του Ποσειδωνίου και αντάμειψαν στο έπακρο με την παρουσία τους τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Από αρχές Μαρτίου οι δύο καλλιτέχνες μαζί με τους Boys & Noise και πλήθος ανερχόμενων καλλιτεχνών διασκέδαζαν τον κόσμο κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βάζωντας και πάλι το Posidonio στο θρόνο του, ως τη Νο1 πίστα της παραλιακής. Πως άλλιώς όταν το νυχτερινό κέντρο πρωτολειτούργησε το 1991 και από τότε μέχρι σήμερα έχει φιλοξενήσει στην πίστα του τα μεγαλύτερα ονόματα του λαικού τραγουδιού και της ελληνικής pop σκηνής.

Από τις 21 Αυγούστου ο Γιάννης Πλούταρχος μετά από σύντομη διακοπή επανέρχεται στα μπουζούκια της Παραλιακής και συγκεκριμένα στο Posidonio έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες ατέλειωτες νύχτες διασκέδασης και κεφιού μαζί με τη μοναδική Φανή Δρακοπούλου.

Η Φανή Δρακοπούλου από την πλευρά της αποτελεί μια καλονή που κλέβει την παράσταση σε όποια πίστα εμφανίζεται ενώ παράλληλα με τις μουσικές της επιτυχίες έχει κερδίσει τη συμπαράσταση του κόσμου που την ακολουθεί σε κάθε της εμφάνιση και τη στηρίζει. Με τελευταίες μεγάλες της επιτυχίες το “Εκκρεμότητες” σε μουσική και στίχους του Βασίλη Καρρά και το νεότερο “Καλύτερα Αλήτισσα” η Φανή Δρακοπούλου ξέρει να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της εμφάνιση ανεβάζοντας το κέφι και τη διασκέδαση στα ύψη.

Αναμονή λοιπόν μέχρι την Παρασκευή 21 Αυγούστου όπου Γιάννης Πλούταρχος και Φανή Δρακοπούλου παίρνουν τη σκυτάλη της διασκέδασης και ανεβάζουν τον πύχη της νυχτερινής μας εξόδου στα ύψη από την πίστα του νυχτερινού κέντρου Posidonio!

Γιάννης Πλούταρχος

Φανή Δρακοπούλου