Ο Κώστας Μαρτάκης έρχεται στο Ποσειδώνιο παρέα με τον Γιάννη Πλούταρχο

Γιάννης Πλούταρχος - Κώστας Μαρτάκης στο Ποσειδώνιο.

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο στις αρχές Μαρτίου και ήδη έχει ξεκινήσει να πλαισιώνει το σχήμα του με νέους τραγουδιστές. Ένας από αυτούς θα είναι και ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Κώστας Μαρτάκης θα τραγουδάει στο Posidonio μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο τον οποίο και θα πλαισιώνει. Αυτόν τον καιρό ο Κώστας Μαρτάκης δεν εμφανίζεται σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αφού πριν μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε της εμφανίσεις του. Συγκεκριμένα ο Κώστας Μαρτάκης εμφανιζόταν από τον περασμένο αύγουστο μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου και πάλι στο Ποσειδώνιο μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Οι εμφανίσεις διακόπηκαν λόγο των στρατιωτικών υποχρεώσεων που είχε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πλούταρχος Μαρτάκης συναντιούνται ξανά επάνω στις πίστες. Οι δυο τραγουδιστές, Γιάννης Πλούταρχος και Κώστας Μαρτάκης είχαν συνεργαστεί ξανά και στο παρελθόν σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο νυχτερινό κέντρο Fix.

Ο Γιάννης Πλούταρχος και ο Κώστας Μαρτάκης από τις 12 Μαρτίου θα μας υποδέχονται στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο, παρέα με τους εξαιρετικούς συνεργάτες τους και πολλούς ακόμα ταλαντούχους τραγουδιστές, για να κάνουν τις βραδιές μας ξεχωριστές με ένα πρόγραμμα που μόνο στο Posidonio θα μπορούμε να απολαύσουμε.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα Πλούταρχος Μαρτάκης στο Ποσειδώνιο εδώ.