Ο Γιάννης Πλούταρχος στο Ποσειδώνιο από αρχές Μαρτίου!

Μια μεγάλη είδηση για τον καλλιτεχνικό χώρο μια μικρή ”βόμβα” έρχεται να σκάσει λίγο πριν τις γιορτές και να αναστατώσει τη νυχτερινή Αθήνα. Ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά από σχεδόν μια δεκαετία, επιστρέφει στην πίστα του Posidonio!

Γιάννης Πλούταρχος Posidonio 2015!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, το ”καλό παιδί” της δισκογραφίας και της βραδινής διασκέδασης των Ελλήνων, θα βρεθεί ξανά σε λημέρια γνώριμα και συγκεκριμμένα στο χώρο μέσω του οποίου παρουσιάστηκε από τα πρώτα του βήματα στο κοινό της χώρας μας. Τα πρώτα σκιρτήματα για τον ίδιο και τους θεατές του, οι πρώτες επιτυχίες, η αρχή μιας λαμπρής καριέρας έγινε για το Γιάννη Πλούταρχο σε αυτόν εδώ το χώρο.

Επιστροφή στο Ποσειδώνιο για το Γιάννη Πλούταρχο.

Από τις αρχές Μαρτίου του 2015 ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης θα εμφανίζεται στο Posidonio. Λίγη υπομονή λοιπόν για τους πολυάριθμους θαυμαστές του και σε λίγους μήνες τα συναισθήματα επιστρέφουν, οι μνήμες ξυπνούν και βέβαια το μέλλον προδιαγράφεται εξίσου λαμπερό και γεμάτο συγκινήσεις. Αξίζει να θυμηθούμε πως η τελευταία σεζόν του Γιάννη Πλούταρχου στο Posidonio είχε μια απίστευτη διάρκεια και ένταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι την τελευταία σεζόν εμφανίσεων για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς διακοπές, έδινε τον καλύτερο εαυτό του πάνω στη σκηνή και μάλιστα με πολυήμερες εμφανίσεις, σε ρυθμούς δηλαδή άφταστους ειδικά για τα σημερινά δεδομένα. Ήταν μια συνεργασία που άφησε εποχή στην ελληνική μουσική πραγματικότητα, με πολύ μεγάλο αριθμό θαμώνων να φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι προσδοκίες λοιπόν και για την επερχόμενη συνεργασία είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Πριν από μερικές μέρες ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε την καινούρια δισκογραφική δουλειά του από τη MINOS EMI με τίτλο ”Ο Άνθρωπός σου” και το άλμπουμ έγινε απο τις πρώτες ώρες του πλατινένιο, άλλη μια απόδειξη του πόσο πολύ ο κόσμος λαχταράει για περισσότερες στιγμές καλού ελληνικού τραγουδιού και βέβαια, Γιάννη Πλούταρχου εν δράσει. Το ομότιτλο single, βρίσκεται από πολύ νωρίς στις κορυφαίες θέσεις των airplay charts.

Ο δημοφιλέστερος τραγουδιστής της γενιάς του δεν έχει κρύψει ούτε στιγμή τη μεγάλη αγάπη του για το τραγούδι και το πόσο ευτυχισμένος είναι με τη συγκυρία να ασχολείται επαγγελματικά με την αγαπημένη του αυτή συνήθεια. Έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια μια πολύ ξεχωριστή σχέση με το κοινό. Ο δρόμος της επιτυχίας του είναι γεμάτος εκρηκτικές και συνάμα μαγικές νύχτες, παρέα με κορυφαίους καλλιτέχνες της παλιάς λαϊκής σχολής αλλά και νεότερους συναδέλφους με πολύ ταλέντο. Όλοι έχουν να λένε για τις ικανότητες μα και το χαρακτήρα του Γιάννη. Επίσης οι σπουδαιότεροι στιχουργοί και συνθέτες ”εύκολα” γράφουν για κείνον, γνωρίζοντας από πριν το υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα που θα προκύψει με τη φωνή του και τα ψυχικά αποθέματα, σημάδια ενός πραγματικού καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Κώστα Μαρτάκη ολοκληρώνουν το Γενάρη τις εμφανίσεις τους στο Posidonio. Ο πρώτος θα λείψει από το χώρο όπου έζησε και πρόσφερε μεγάλες στιγμές, σαν πρωταγωνιστής σε ένα νεανικό σχήμα, σε μια σεζόν που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για την καθιέρωσή του στο τραγούδι και τη νυχτερινή ζωή. Η συμφωνία του Γιάννη Πλούταρχου με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου για την παράδοση της σκυτάλης έγινε πριν λίγες μέρες και όλοι οι εμπλεκόμενοι δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με τη νέα ιδιαίτερης σημασίας συνεργασία.

Πλούταρχος Posidonio, από τις αρχές του Μάρτη. Το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής έχει πίσω του μια μακρά παράδοση στη μουσική βιομηχανία της Αθήνας. Είναι ένα από τα παλαιότερα κέντρα της πόλης , με τα μεγαλύτερα ονόματα σε όλες σχεδόν τις εποχές να έχουν περάσει για πολλές ή λιγότερες εμφανίσεις από το πάλκο του. Σίγουρα όλοι οι φίλοι της μουσικής και της διασκέδασης έχουμε κάποια στιγμή κατηφορίσει προς τα εκεί.

Τη νέα χρονιά θα λάβει χώρα στο ”ναό της διασκέδασης”, όπως έχει ονομαστεί από τους παλιότερους θαμώνες του, η πολύ μεγάλη και από πολλούς αναμενόμενη επιστροφή του Γιάννη Πλούταρχου στο γνώριμό του Posidonio. Ένα γεγονός που απασχολεί πολύ έντονα τη μουσική μας πραγματικότητα ήδη από την ανακοίνωσή του.