Πρεμιέρα στις 12 Μαρτίου για τον Γιάννη Πλούταρχο στο Ποσειδώνιο

Ο Γιάννης Πλούταρχος έρχεται στο Ποσειδώνιο στις 12 Μαρτίου για να αποτελέσει μια από τις καλύτερες επιλογές στην διασκέδαση μας και να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές από αυτές που μόνο αυτός μπορεί να προσφέρει.
Μετά από μικρή απουσία μερικών μηνών ο Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει ξανά στις πίστες και στις ζωντανές εμφανίσεις. Αυτή την φορά θα εμφανίζεται στο Ποσειδώνιο , ένα νυχτερινό κέντρο στο οποίο επιστρέφει μετά από δέκα χρόνια απουσίας από αυτό και με το οποίο έχει ταυτίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και σε αυτό ο Γιάννης Πλούταρχος έχει ζήσει και έχει χαρίσει αμέτρητες και αξέχαστες βραδιές.

Στις 12 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στο Posidonio ο Γιάννης Πλούταρχος. Το «καλύτερο παιδί» του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη των εμφανίσεων του καθώς οι πρόβες είναι εντατικές. Σίγουρα ο Γιάννης Πλούταρχος για ακόμα μια φορά θα εντυπωσιάσει με το ξεχωριστό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει στο κοινό που αδιαμφισβήτητα θα γεμίζει την σάλα του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο σε κάθε εμφάνιση του. Φυσικά στο πρόγραμμα του ο Γιάννης Πλούταρχος θα ερμηνεύει τραγούδια από την μέχρι σήμερα δισκογραφική του πορεία αλλά και όλα τα νέα του τραγούδια από την νέα του δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο «Ο άνθρωπός σου» και κυκλοφόρησε μόλις πριν μερικές εβδομάδες.