Πλούταρχος – Ζήνα στο ΘΕΑ!

Πλούταρχος - Ζηνα , Θεα

Πλούταρχος – Ζηνα στο Θεα! Το ΘΕΑ με θέα τη διασκέδαση θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Πλούταρχο και την Πέγκυ Ζήνα το φετινό καλοκαίρι. Είναι μια συνεργασία που ραγίζει καρδιές από τις συγκινήσεις που θα προσφέρουν οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες στο υπέροχο αυτό μαγαζί της παραλιακής Αθήνας. Πρόκειται για το καλύτερο σχήμα της καλοκαιρινής σαιζόν και πώς να συμβεί το αντίθετο, αφού το ΘΕΑ μας παρουσιάζει την κατάλληλη στιγμή τους δυο ανανεωμένους και ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού κάνει ένα δυνατό comebackστις νυχτερινές πίστες και ετοιμάζεται να μας ταξιδέψει στον παλμό του ερωτικού τραγουδιού. Οι χιλιάδες θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον λατρεμένο τους καλλιτέχνη αλλά και να απολαύσουν από κοντά την νέα μεγάλη δισκογραφική του επιτυχία «Κάτω από τον Ήλιο» που ήδη τραγουδιέται στα χείλη μας. Ο μεγάλος ταλαντούχος τραγουδιστής θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες κάνοντας την καλοκαιρινή Αθήνα να υποκλιθεί στην υπέροχη φωνή του και την πίστα του ΘΕΑ να λάμψει.

Η Πέγκυ Ζήνα θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα και θα ολοκληρώσει το καλύτερο ντουέτο του καλοκαιριού. Η μεγάλη ερμηνεύτρια θα είναι δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και το γεγονός αυτό από μόνο του δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις διασκέδασης. Η Πέγκυ Ζήνα προέρχεται από μια μεγάλη επιτυχία με την τελευταία δισκογραφική δουλειά της που τιτλοφορείται με το «Σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα» και σε συνδυασμό με την πλήρη ανανέωση της θα βάλει τον πήχη της διασκέδασης στα ύψη.

Οι φανατικοί οπαδοί της πολύ επιτυχημένης τραγουδίστριας αναμένουν την λαϊκή φωνή της να τους ανεβάσει στον ουρανό των Νοτίων προαστίων με τις επιτυχίες που θα ερμηνεύσει στο αγαπημένο μας μαγαζί αυτό το καλοκαίρι..

Το ΘΕΑ με μια κίνηση ματ μας φέρνει κοντά του φέτος. Κλείνει τη συνεργασία της χρονιάς και βάζει φωτιά στη διασκέδαση παρουσιάζοντας το πιο λαϊκό και ταλαντούχο δίδυμο του ελληνικού τραγουδιού. Είναι βέβαιο ότι οι νύχτες στο ΘΕΑ θα είναι διαφορετικές, ερωτικές, διασκεδαστικές και φυσικά αξέχαστες.