Ποσειδώνιο: Φινάλε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό μετά από 2 χρόνια επιτυχίας + Φώτο

O Κωνσταντίνος Αργυρός αποχαιρέτησε το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο και τους θαυμαστές του μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων με μια εκπληκτική βραδιά την Κυριακή 11 Ιανουαρίου μέσα σε ένα κλίμα διασκεδαστικό αλλά και έντονα και συγκινησιακά φορτισμένο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εδώ και  δυο χρόνια κατάφερε να διαπρέψει με τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο Posidonio και να αποτελέσει μια από τις πιο δημοφιλής επιλογές στις πίστες της νυχτερινής διασκέδασης. Την περασμένη Κυριακή 11/1 ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λίγο πριν παρουσιαστεί να υπηρετήσει την μητέρα πατρίδα, αποχαιρέτησε το κοινό που εδώ και χρόνια τον στηρίζει σε κάθε του βήμα παρέα με τους συνεργάτες του την φετινή χειμερινή σεζόν Κώστα Μαρτάκη και Χριστίνα Σάλτη, οι οποίοι δεν δίστασαν να πειράξουν τον συνάδελφο τους και φίλο τους Κωνσταντίνο Αργυρό καθώς εμφανίστηκαν στην πίστα του Ποσειδώνιο φορώντας στρατιωτικά ρούχα αφιερώνοντας του μάλιστα και μερικά τραγούδια σχετικά με τον στρατό.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν και κάλεσε στην πίστα τους συνεργάτες του για να τραγουδήσουν όλοι μαζί. Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός ευχαρίστησε τον κόσμο, τους μουσικούς και όλο το επιτελείο του, το προσωπικό του νυχτερινού κέντρου Ποσειδώνιο και αποχαιρέτησε ευχαριστώντας για την αγάπη που εισέπραξε όλο αυτόν τον καιρό.

Ένας κύκλος έκλεισε, ένας νέος ανοίγει από τον Μάρτιο για το Ποσειδώνιο στο οποίο επιστρέφει ο Γιάννης Πλούταρχος, το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού επανέρχεται στο νυχτερινό κέντρο που αναδείχθηκε! Ραντεβού λοιπόν από αρχές Μαρτίου με το Γιάννη Πλούταρχο στο Posidonio!

posidonio-argyros

argyros-martakis-salti

argyros-martakis-salti-kintatos