Ποσειδώνιο: Γιάννης Πλούταρχος και Κώστας Μαρτάκης από 12 Μαρτίου 2015.

Γιάννης Πλούταρχος - Κώστας Μαρτάκης στο Ποσειδώνιο.

Μεγάλη επιστροφή στις νυχτερινές πίστες για το Γιάννη Πλούταρχο ο οποίος μετά από 10 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει στο Posidonio. Αρχές Μαρτίου 2015 και μάλιστα στις 12 θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις για το Γιάννη Πλούταρχο στο Posidonio που στο πλευρό του θα έχει τον Κώστα Μαρτάκη. Αναμνήσεις δέκα χρόνια πριν ζωντανεύουν και ο κόσμος θυμάται τότε που ο Γιάννης Πλουταρχος πρωτοεμφανίστηκε στην πίστα του Posidonio , σε ένα χώρο στον οποίο ανδρώθηκε και μεγαλούργησε έπειτα από μια σειρά απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων.

Πως και πώς αναμένουν οι χιλιάδες θαυμαστές την έναρξη των εμφανίσεων για το “καλύτερο παιδί” που αναμένεται να τραγουδήσει live στην πίστα του Ποσειδωνίου όλες του τις μεγάλες επιτυχίες, τα νέα του τραγούδια αλλά και τις μπαλάντες που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Ποσειδώνιο , ένα από τα ιστορικότερα μπουζούκια της Νυχτερινής Αθήνας!

Το Ποσειδώνιο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας κυριαρχώντας στη διασκέδαση της πρωτεύουσας από το 1991 όταν και πρωτολειτούργησε έχοντας φιλοξενήσει στην πίστα του κορυφαία ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου αλλά και νέους τραγουδιστές τους οποίους στήριξε και βοήθησε στην καριέρα τους. Στο ύψος του Ελληνικού στην περιοχή της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 18 χτυπά η καρδιά της διασκέδασης τόσο τους χειμερινούς όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες ένας πολύ προσεγμένος και ανανεωμένος χώρος με μεγάλη χωρητικότητα που μαζί με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού θα καλύψει όλες σας τις απαιτήσεις.

Την περυσινή σεζόν στο Posidonio εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Κώστα Μαρτάκη , τη Θωμαή Απέργη και τη Χριστίνα Σάλτη σε μια σειρά εμφανίσεων από την άνοιξη του 2013 και συνεχίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 όπου και ως γνωστόν οι εμφανίσεις ολοκληρώθηκαν ώστε ο Κωνσταντίνος Αργυρός να υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία.

Ενώ την προηγούμενη σεζόν είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην πίστα του Ποσειδώνιο τον Αντύπα με τη Δέσποινα Βανδή που απογείωσαν τη διασκέδαση στη Νο1 πίστα της παραλιακής, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια με απόλυτη επιτυχία ο Πάνος Κιάμος.

Γιάννης Πλούταρχος Ποσειδώνιο 2015

Το καλύτερο παιδί του ελληνικού τραγουδιού, ο Γιάννης Πλούταρχος, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές έχοντας κυκλοφορήσει αμέτρητους επιτυχημένους δίσκους βρίσκεται στις θέσεις κορυφής με τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές. Γεννήθηκε το 1970 και ξεκίνησε την καριέρα του περίπου στα 20 του χρόνια όταν άρχισε να εμφανίζεται δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα αλλά και με μεγάλους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε όπως η Ρίτα Σακελλαρίου, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης ή μεγάλους μουσικοσυνθέτες όπως τον Αντώνη Βαρδή και το Μίμη Πλέσσα. Έχοντας ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και έχοντας εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πόλεις της ομογένειας είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου.

Στην Αθήνα έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα όπως και στη Θεσσαλονίκη, οι εμφανίσεις του ξεκινούν στις 12 Μαρτίου στο Ποσειδώνιο, έπειτα από 10 χρόνια επιστρέφει στο χώρο στον οποίο μεγαλούργησε και έγινε γνωστός στον κόσμο με μια σειρά απόλυτα επιτυχημένων εμφανίσεων.

Στο πλευρό του θα εμφανίζονται ο Κώστας Μαρτάκης που αποτελεί πλέον “παιδί” του Ποσειδώνιο καθώς βρισκόταν στη σύνθεση και του προηγούμενου σχήματος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως και η εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision, η Μαρία Έλενα Κυριάκου αλλά και η Josephine με το συγκρότημα των Boys & Noise.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, ο Γιάννης Πλούταρχος στο Ποσειδώνιο μας υποδέχεται για βραδιές γεμάτες διασκέδαση!