Πρεμιέρα σήμερα στο VOX για Γιαννιά – Μενιδιάτη – Καλλή!

Μεγάλη πρεμιέρα κάνει σήμερα στο VOX το πιό νεανικό σχήμα της σεζόν! Ο Γιώργος Γιαννιάς , ο Χρήστος Μενιδιάτης , η Στέλλα Καλλή και οι Otherview είναι πανέτοιμοι για την έναρξη του σχήματος που θα μας καθηλώσει!

Οι πρόβες ξεκίνησαν αρκετές εβδομάδες νωρίτερα ώστε όλα να είναι στην εντέλεια τη μεγάλη βραδιά, τη νύχτα της πρεμιέρας! Ο χώρος του VOX ανανεώθηκε με σύγχρονα μέσα ακουστικής και ήχου ενώ το πρόγραμμα που θα απολαύσουμε θα έχει κάτι το μοναδικό. Ένα λαικό άκρως διασκεδαστικός σχήμα, αυτό θα βρούν όσοι επιλέξουν κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο – ημέρες τις οποίες θα λειτουργεί – το VOX για τη διασκέδασή τους.

Ο Γιώργος Γιαννιάς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν αρκετές φορές με το Χρήστο Μενιδιάτη και η χημεία τους είναι δεδομένη στην πίστα.

Η Στέλλα Καλλή θα δώσει τη δικιά της γυναικεία λαική νότα στο σχήμα ανεβάζωντας τη διασκέδασή μας τραγουδώντας την τελευταία της επιτυχία “Υπεύθυνοι Είμαστε”.

Το συγκρότημα των Otherview θα μετατρέψει τη σκηνή του VOX σε live Club παρουσιάζοντας και δίνοντας ένα πιο pop χαρακτήρα στο σχήμα.

Από την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου Γιώργος Γιαννιάς , Χρήστος Μενιδιάτης, Στέλλα Καλλή και οι Otherview στην πίστα του VOX!