Πρεμιέρα στο Υπόγειον 22 για το Γιάννη Μπέκα, την Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τον ραπερ Gifted.

Με μία άκρως εντυπωσιακή πρεμιέρα ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Γιάννη Μπέκα με τον ταλαντούχο ράπερ Gifted και την Αλκμήνη Χατζηγιάννη, άκρως υποσχόμενοι να μας χαρίζουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα τα βράδια του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας στον ανανεωμένο χώρο του Υπόγειον 22.

Ο Γιάννης Μπέκας, γνωστός για το ταλέντο του και την αστείρευτη ενέργειά του, χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης . Στο πλευρό του εμφανίστηκε ο Gifted σε ρόλο έκπληξη, ενώ η εκρηκτική Αλκμήνη Χατζηγιάννη – που όλοι θυμόμαστε από τις μοναδικές τις εμφανίσεις με το συγκρότημα των Mystique στο οποίο συμμετείχε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα και τη Μαρία Μακρή πραγματοποιώντας μάλιστα εμφανίσεις με εξαιρετική επιτυχία στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στα Αστέρια Γλυφάδας, την ιστορική πίστα της παραλιακής – ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Το ρυθμό στη βραδιά έδωσε με τις μουσικές του επιλογές ο Dj G.Klo.

Στο νυχτερινό κέντρο έδωσαν το παρών ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, ο Μιχάλης Μανιάτης, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μανίκας, η Έλλη Παπαγγελή, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Βασίλης Gutmacher, ο Γιάννης Μπάχος, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η Κατερίνα Τοπάζη και πολλοί ακόμα.