Οι Πρεμιέρες της Εβδομάδας στις Νυχτερινές Πίστες!

πρεμιερς εβδομαδας μπουζουκια

Μια εβδομάδα γεμάτη νέα σχήματα έρχετε και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε να έχετε γεμάτες μπαταρίες καθώς ακολουθεί ένα ΠαρασκευοΣαββατοκύριακο γεμάτο διασκέδαση!

Τρία νυχτερινά κέντρα κάνουν πρεμιέρα αυτή την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου και το τριήμερο αναμένεται καυτό!

Έχουμε και λέμε…

Κέντρο Αθηνών | Νίκος Βέρτης – Ελένη Φουρέιρα

kentro_athinon_vertis

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στην πίστα του Κέντρο Αθηνών, μαζί του η μοναδική Ελένη Φουρέιρα. Το σχήμα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου! Κατά παρέκλιση αυτή την εβδομάδα το Κέντρο Αθηνών θα λειτουργήσει Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργεί μόνο Σάββατο και Κυριακή! Κάντε έγκαιρα την κράτησή σας για το Νίκο Βέρτη γιατί όπως θέλουν οι πληροφορίες στο Κέντρο Αθηνών δεν θα πέφτει καρφίτσα το πρώτο τριήμερο!

Acro Club | Γιώργος Σαμπάνης – Τάμτα – Κατερίνα Λιόλιου

acro_club_sampanis

Ο Γιώργος Σαμπάνης για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα μας υποδέχεται από την πίστα του Acro Club, ένας ζεστός χώρος όπου ο κόσμος γίνεται ένα με τους καλλιτέχνες και η διασκέδαση απογειώνεται! Μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη η εξαιρετική και πάντα εκρηκτική Τάμτα καθώς και η Κατερίνα Λιόλιου που γνωρίσαμε πέρυσι από το μουσικό διαγωνισμό The Voice! Πρεμιέρα στο Acro Club αυτή την Παρασκευή 24 του μήνα και ο Γιώργος Σαμπάνης με την παρέα του θα μας υποδέχονται στο νυχτερινό κέντρο στην Ιερά Οδό 7 – 11 όπου βρίσκεται το Acro κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

VOX | Γιώργος Γιαννιάς – Χρήστος Μενιδιάτης – Στέλλα Καλλή

vox_giannias_menidiatis_kalli

Ακόμα μία μεγάλη πρεμιέρα την Παρασκευή στο VOX για το Γιώργο Γιαννιά, το Χρήστο Μενιδιάτη και τη Στέλλα Καλλή, ένα άκρως λαικό και παράλληλα νεανικό σχήμα που σίγουρα θα κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν! Τρείς νεαροί και ταυτόχρονα καταξιωμένοι καλλιτέχνες αναλαμβάνουν τη διασκέδασή μας και το κέφι θα χτυπήσει κόκκινο! Αυτή την εβδομάδα το VOX θα λειτουργήσει Παρασκευή και Σάββατο ενώ από την ερχόμενη εβδομάδα θα βρίσκουμε την παρέα των Γιαννιά – Μενιδιάτη – Καλλή κάθε Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο!

Καλή σας διασκέδαση!!