Αντώνης Ρέμος: Διασκέδασε στο Frangelico με Γονίδη – Χολίδη!

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε ο Αντώνης Ρέμος στο Σταμάτη Γονίδη ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

Το περασμένο Σαββάτου ο Αντώνης Ρέμος επισκέφτηκε το Frangelico, όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης μαζί με τον Χρήστο Χολίδη την Ειρήνη Παπαδοπούλου  και τη Χριστίνα Μήλιου. Ο τραγουδιστής έκανε την εμφάνιση του στο νυχτερινό κέντρο με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ και τον καλό του φίλο Κώστα Πηλαδάκη, για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των καλλιτεχνών.

Μόλις  εμφανίστηκε στη σκηνή ο εορτάζων Σταμάτης Γονίδης, δε δίστασε να ζητήσει από τον τραγουδιστή να ανέβει στη σκηνή. Ο Αντώνης με μεγάλη του χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση και μόλις πήρε το μικρόφωνο, ευχήθηκε χρόνια πολλά στον τραγουδιστή για την ονομαστική του εορτή. Όσοι βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο έζησαν μια ξεχωριστή στιγμή με τους δύο ερμηνευτές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Το σχήμα Γονίδης- Χολίδης στο Frangelico , συνεχίζει τις άκρως πετυχημένες εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κέντρο, έχοντας  στην παρέα τους την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τέλος, το νέο ντουέτο των δύο τραγουδιστών κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες, με τίτλο “Φίλε μη Ρωτάς” και είναι δείγμα της καλής συνεργασίας τους.

gonidis remos frangelico 3

Ο Αντώνης Ρέμος με το Σταμάτη Γονίδη

Ο Σταμάτης Γονίδης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ο Σταμάτης Γονίδης με την Ειρήνη Παπαδοπούλου