Η guest εμφάνιση του Ρέμου στο Φως με Θεοδωρίδου – Θεοφάνους !

Ακόμη μια guest εμφάνιση είδαμε από τη σκηνή του Φως, για άλλη μια Δευτέρα. Στη σκηνή  βρέθηκε ο Αντώνης Ρέμος που δέχτηκε την πρόταση της καλής του φίλης Νατάσας Θεοδωρίδου.

Όπως είναι γνωστό, κάθε Δευτέρα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους , υποδέχονται στη σκηνή του Φως αγαπημένους φίλους σε guests εμφανίσεις. Μια έξυπνη ιδέα και ασυνήθιστη στα μουσικά δρώμενα. Η σειρά λοιπόν, έφτασε για τον Αντώνη Ρέμο, που την περασμένη Δευτέρα εμφανίστηκε στο Φως με τους αγαπημένους φίλους και συνεργάτες του. Ως γνωστόν, ο Αντώνης εμφανίστηκε πρώτη φορά στην Αθήνα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, στο ιστορικό κέντρο «Χάντρες» και μαζί τους επίσης, εμφανιζόταν ο Παντελής Καναράκης, που συμπληρώνει και φέτος με την παρουσία του το Φως. Από την άλλη, Αντώνη και Γιώργο τους ενώνουν πολλά, καθώς οι περισσότερες επιτυχίες του έχουν την υπογραφή του συνθέτη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με το Γιώργο Θεοφάνους εμφανίζονται κάθε Σάββατο, Κυριακή, αλλά και Δευτέρα στη σκηνή του Φως, ενώ το σχήμα ολοκληρώνει ο Παντελή Καναράκης.

Δείτε ΕΔΩ το πρώτο μέρος της εμφάνισης του Αντώνη και ΕΔΩ το δεύτερο.