Ρέμος Βίσση Τιμές

Ρεμος Βισση Τιμες

O Αντώνης Ρέμος και ή Άννα Βίσση συναντιούνται για πρώτη φορά την καριέρα τους στο Pantheon Theather στο χώρο του πρώην Αθηνών Αρένα στην μουσικοθεατρική παράσταση <<Ένα ή κανένα>> σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.
 
Στον υπέροχο και ολοκαίνουριο χώρο του Pantheon Theater συναντιούνται δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, Ρέμος Βίσση, δυο υπέροχοι και ξεχωριστοί τραγουδιστές που ενώνουν τις υπέροχες φωνές τους για να μας προσφέρουν τον πιο εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης του φετινού χειμώνα, παρουσιάζοντας μας κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που μας έχουν συνηθίσει στην μέχρι τώρα μουσική τους πορεία. Μέσα από μικρές ιστορίες που διαδραματίζονται επάνω στην σκηνή του Pantheon Theater ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση θα μας παρουσιάσουν την μέχρι τώρα μουσική τους σταδιοδρομία αλλά και το υπέροχο ντουέτο που ερμηνεύουν και κυκλοφόρησε πρόσφατα με τον ομώνυμο τίτλο της παράστασης <<Ένα ή κανένα>>.
 
Το Pantheon Theater είναι ένας μαγευτικός χώρος , που δεν θυμίζει σε τίποτα το Αθηνών Αρένα, που μέχρι πρόσφατα υπήρχε στην θέση του. Το Pantheon Theater αποτελεί έναν συναυλιακό χώρο και ταυτόχρονα θεατρικό στα πρότυπα μεγάλων ευρωπαϊκών θεάτρων διακόσμηση του είναι εξαιρετική και αποτελείται από υλικά όπως το γυαλί, το μέταλλο και το ξύλο ενώ τις εντυπώσεις κλέβει το γλυπτό που κοσμεί την πρόσοψή του και αντιπροσωπεύει τον ουρανό, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα γλυπτά της Ευρώπης. Αμφιθεατρικές θέσεις  και σουίτες στον εξώστη και στην πλατεία , μια άνεση και μια πολυτέλεια που προσφέρει το Pantheon Theater απολαμβάνοντας τους Ρέμος Βίσση τιμές προνομιακές. Στις υπηρεσίες του κοινού υπάρχει και ένα υπέροχο εστιατόριο που λειτουργεί πριν την έναρξη ως και μετά το τέλος της μουσικοθεατρικής παράστασης, δίνοντας στο κοινό την δυνατότητα να απολαύσει  το ποτό η το φαγητό στο διάλλειμα της παράστασης με τους Ρέμος Βίσση  τιμές φυσικά προσιτές και για όλα τα πορτοφόλια. Οι άνθρωποι του Athens Pantheon Theater έχουν φροντίσει και για τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα και έχουν δημιουργήσει τις εγκαταστάσεις έτσι ώστε η προσέλευση τους να είναι άνετη και χωρίς ταλαιπωρίες ενώ έχει φροντίσει να υπάρχουν και ειδικές θέσεις για τα άτομα με αναπηρίες.
 
Ο Αντώνης Ρέμος μας έχει συνηθίσει σε όλη την μουσική του πορεία να τραγουδάει στις μεγαλύτερες πίστες της Αθήνας. Για πρώτη φορά τολμάει και κάνει κάτι πολύ διαφορετικό  με την μουσικοθεατρική παράσταση << Ένα ή κανένα>>. Στην θεατρική σκηνή του Pantheon Theater συναντάει για πρώτη φορά την καριέρα του την μεγάλη ελληνίδα σταρ Άννα Βίσση και αναμένεται μέσα από τις μαγευτικές τους ερμηνείες να μας ταξιδέψουν στον κόσμο των αισθήσεων και των εικόνων.
 
Η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη ελληνίδα σταρ. Εδώ και πολλές δεκαετίες έχει κατακτήσει την κορυφή και συνεχίζει την πορεία της σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Οι επιτυχίες που έχει τραγουδήσει είναι αμέτρητες και τεράστιες, είναι από τους έλληνες τραγουδιστές που η αναγνωρίσει της αξίας τους έχει ξεπεράσει τα σύνορα της  Ελλάδας  έχοντας πουλήσει παγκοσμίως πάνω από 10 εκατομμύρια δίσκους. Στην πλούσια καριέρα της έχει τολμήσει και έχει πραγματοποιήσει πολλές ανατροπές. Εμπειρίες και εικόνες από μουσικοθεατρικές παραστάσεις έχει αφού έχει πρωταγωνιστήσει στην μουσικοθεατρική παράσταση Δαίμονες αλλά και την Μάλα. Η τρίτη της φορά που το πραγματοποιεί είναι μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, που τον συναντάει πρώτη φορά σε συνεργασία , στο σανίδι του  Pantheon Theater.
 
Το  Pantheon Theater  προσφέρει ακούγοντας τους Ρέμος Βίσση τιμές  πολλών κατηγοριών για όλες τις θέσεις. Για τις  θέσεις τις πλατείας οι τιμή στις μπροστινές θέσεις είναι 45 € για τις θέσεις μπροστά προς μέση 40€ για τις μεσαίες θέσεις 35 € ενώ για τις πίσω θέσεις η τιμή είναι 30 €. Επίσης οι τιμές στο Β’ θεωρείο είναι 15 € πίσω 20 € στις μεσαίες θέσεις και 25 € στις μπροστινές. Κράτηση για την μουσικοθεατρική παράσταση <<Ένα ή κανένα >> μπορείτε να κάνετε στα τηλέφωνα 211 800 1300 & 698 67 08 008 what’s up, τα εισιτήρια κρατούνται και η παραλαβή τους πρέπει να γίνει έως και μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στην είσοδο του Pantheon Theater λέγοντας το όνομα στο οποίο έχει γίνει η κράτηση. 
 
Ένα ή κανένα  μια μουσικοθεατρική παράσταση που όλοι περίμεναν και μια συνεργασία δυο μεγάλων καλλιτεχνών , Ρέμος Βίσση , που ανατρέπει όλα τα δεδομένα στην διασκέδαση μας.  
Διεύθυνση: Πειραιώς 166, Γκάζι

 

Ημέρες Λειτουργίας:  Παρασκευή , Σάββατο , Κυριακή

Ρεμος Βισση Τιμες: Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
Πλατεία: 30€ – 35€ – 40€ – 45€
Β θεωρείο: 15€ – 20€ – 25€
 
Χρήσιμες Πληροφορίες:
Διάρκεια παράστασης: 2.45 ‘ (Διάλειμμα: 15΄)
Ώρες: Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00 | Ώρα προσέλευσης 1 ώρα πριν την έναρξη!
 

Κάντε τώρα τηλεφωνικά την κράτησή σας στο : 211.800.1300 ή στο 698.67.08.008 What’s Up!

 

Online Κράτηση