Ρέμος – Ζουγανέλης – Ασλανίδου: Συνέντευξη τύπου στο Διογένης Studio

Λίγες μέρες πριν την αποψινή πρεμιέρα τους – 5 Δεκεμβρίου – στο Διογένης Studio, οι τρεις πρωταγωνιστές του σχήματος, Αντώνης Ρέμος, Γιάννης Ζουγανέλης και Μελίνα Ασλανίδου έδωσαν μια απολαυστική συνέντευξη τύπου. Ας απολαύσουμε μερικές ατάκες:

Αντώνης Ρέμος: Είμαι ενάντια σε αυτό που γινόταν μέχρι τώρα όσον αφορά τα πανέρια με τα λουλούδια και το πέταγμά τους, φαίνεται ως πρόκληση σε κάποιον που δεν έχει ούτε τα απαραίτητα ως προς το ζην.

Γιάννης Ζουγανέλης: Πολύ ενδιαφέρον κάνει το συγκεκριμένο μουσικό σχήμα η διαφορετικότητά του, αφού και οι τρεις καλλιτέχνες ανήκουμε σε ξεχωριστά είδη μουσικής. Πιστεύω πολύ στην ποικιλία και την εναλλαγή ηχοχρωμάτων σε μια παράσταση.

Και οι τρεις μίλησαν για τη σημαντική διαφορά μεταξύ διασκέδασης και ψυχαγωγίας και τόνισαν ότι αυτό που έχουν προσπαθήσει να πετύχουν στη συγκεκριμένη παράσταση είναι ο συνδυασμός τους, αφού σήμερα οι άνθρωποι έχουν ανάγκη και τα δύο. Έγινε αναφορά και στους συχνούς πλέον και αυστηρούς ελέγχους από την εφορία στου ανθρώπους και τα μέρη του θεάματος, είπαν όλοι ότι είναι υπέρ του ελέγχου, αρκεί να ξεπερνιούνται τα όρια της εμμονής και της εμπάθειας απέναντι σε συγκεκριμένα επαγγέλματα.

Διογένης Studio

Ρέμος-Ζουγανέλης-Ασλανίδου στο Διογένης Studio