Romeo Πανταζής – Νταντά | Δείτε τι έγινε στην μεγάλη πρεμιέρα τους + photo

Το νυχτερινό κέντρο Romeo άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου για να υποδεχτεί ένα υπέροχο και ξεχωριστό σχήμα. Ο Λευτέρης Πανταζής , η Βασιλική Νταντά, ο Tus και η υπόλοιπη παρέα τους έκαναν πρεμιέρα και ξεκίνησαν με το δεξί τις εμφανίσεις στο Romeo.

Το Romeo άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για τον φετινό χειμώνα την παρασκευή 14 Νοεμβρίου με τον κόσμο να γεμίζει το νυχτερινό κέντρο από νωρίς. Ο Λευτέρης Πανταζής, η Βασιλική Νταντά, ο Θοδωρής Φέρρης, ο ραππερ Tus και ο Γιώργος Δασκαλάκης υποδέχτηκαν το κοινό τους παρουσιάζοντας ένα μοναδικό πρόγραμμα που τα είχε όλα , ένα πρόγραμμα που τον φετινό χειμώνα αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην διασκέδαση.

Ο Λευτέρης Πανταζής με πολύ καλή διάθεση και με την αστείρευτη θετική του ενέργεια ξεσήκωσε και «Βασάνισε» το κοινό με την εμφάνιση του και τις ερμηνείες του στην πίστα του Romeo, δείχνοντας γιατί αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές αυτού του τόπου. Η Βασιλική Νταντά με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία αναστάτωσε το ανδρικό κοινό. Ο Γιώργος Δασκαλάκης και ο Θοδωρής Φέρρης με το χαμόγελο τους και με τα όμορφά τραγούδια τους κατάφεραν να κερδίσουν το χειροκρότημα του κοινού ενώ ο Tus κέντρισε τα βλέμματα επάνω του.

Η παρέα του Romeo φαίνεται ότι έδεσε από νωρίς και ότι φέτος θα αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην νυχτερινή διασκέδαση.
romeo-lefteris-pantazis-premiera
romeo-vasiliki-ntanta-premiera
romeo-daskalakis-giorgos-premiera
romeo-tus-premiera
romeo-premiera-ferris